Vali Yazıcı'dan Gençlik Meclisine Destek Sözü

Vali Yazıcı'dan Gençlik Meclisine Destek Sözü
Rize Belediyesi Kent Konseyi Gençlik Meclisi, Vali Ersin Yazıcı’yı ziyaret etti.

Rize Kent Konseyi Gençlik Meclisi’nin gerçekleştirdiği Genel Kurul Toplantısı’nda Gençlik Meclisi Başkanlığı’na seçilen Kadir Ali Çelik yeni yönetim kurulu ile Vali Ersin Yazıcı’yı makamında ziyaret etti.

Kent Konseyi Gençlik Meclisi Başkanı Kadir Ali Çelik başkanlığında Rize Valilik Makamında gerçekleşen ziyarette, Yönetim Kurulu üyeleri Asuman Sümer, Hasan Menşur, Nurcan Turan, Kürşat Yılmaz ve Merve Bayram hazır bulundu.

Kent Konseyi Gençlik Meclisi Başkanı Kadir Ali Çelik, Gençlik Meclisinin çalışmaları ile ilgili bilgi vererek, " Bu dönem görev taksimatı yaptık, çalışma gruplarını belirledik. Yeni dönemde birçok projeye imza atmayı planlıyoruz. Rizeli gençler ile birlikte Rize’nin yararına katkı sağlayabilmek için bu doğrultuda çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Kamu ziyaretlerine önümüzdeki günlerde de devam edecek olan Gençlik Meclisi, Rize’de bulunan bütün kurum ve kuruluşlarla iş birliği içinde çözümler üretmeyi amaçlıyor." ifadelerine yer vererek yönetim kurulundaki arkadaşlarını tanıttı.

rize-belediyesi-kent-konseyi-genclik-meclisi,-vali-ersin-yazici’yi-ziyaret-etti1.jpg

Vali Ersin Yazıcı ise Kent Konseyi Gençlik Meclisi’nin Yönetim Kurulu üyelerine başarılar dileyerek başladığı konuşmasında, " Sizler bizim ümidimizsiniz. Bizler her zaman sizlere destek olmaya hazırız. Sizlerin yapmış olduğu çalışmaları önemli buluyorum. Azminizi kaybetmeden çalışmalarınıza devam edin. Ziyaretiniz için teşekkür ediyor, başarılar diliyorum" dedi.

Vali Ersin Yazıcı, daha sonra Rize Kent Konseyi Gençlik Meclisi üyeleri ile birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi.