Vali Yazıcı’dan Hamsili Teşekkür Ziyafeti

Vali Yazıcı’dan Hamsili Teşekkür Ziyafeti
Rize Valisi Ersin Yazıcı, mesai gözetmeksizin kar temizleme ve yol açma çalışmalarında görev yapan İl Özel İdaresi ile Kriz Masası ekibine hamsi ziyafeti sundu.

Karla mücadele çalışmasında köy yollarının ulaşıma açılması için mesai gözetmeksizin büyük fedakârlık ve özveriyle çalışan Rize İl Özel İdaresi ekipleri ile kriz masası üyelerine hamsi ızgaralı teşekkür yemeği verildi.

Rize İl Özel İdaresi bahçesinde düzenlenen hamzi ziyafetine Rize Valisi Ersin Yazıcı, İl Jandarma Alay Komutanı jand. Kd. Alb. İsmet Cansaran, Vali Yardımcısı İl Özel İdare Genel Sekreteri Şefik Aygöl, İl Emniyet Müdürü Adem Çakıcı, Vali Yardımları, İl Genel Meclis Üyeleri, Acil ve Afet Durum Müdürü Şakir Kurk, İl Sağlık Müdürü Dr. Mustafa Tepe, Genel Sekreter Yardımcıları, Birim Müdürleri, İlçe Özel İdare Müdürleri, Yol-İş Sendikası 2 No’lu Şube Başkanı Hüseyin Balaban, Şube Genel Sekreteri Harun Erdoğan, Bem-Bir Sen İl Başkanı Resul Usta ve özel İdare personeli katıldı.

rize-valisi-ersin-yazicidan-rize-il-ozel-idaresi-personeline-tesekkur-yemegi-6.jpg

Böyle başarılı bir ekip olunca karla mücadele de güzel oluyor

Teşekkür yemeğinden sonra Vali Ersin Yazıcı yaptığı konuşmada; İl Özel İdaresi ekiplerinin, vatandaşlarımızın mağduriyetini gidermek ve yolları ulaşıma açık tutmak için karla mücadele çalışmalarını başarıyla yürüttüklerini ifade ederek, “Rize’de etkili olan kar yağışından sonra İl Özel idare ekiplerimiz kapanan köy yollarının ulaşıma açılması için gerekli müdahaleleri yerinde ve zamanında yaparak halkımızın mağduriyetini gidermişlerdir. İlimizin arazi şartlarının zorluğuna rağmen ekiplerimiz karla mücadelede vatandaşlarımızın haklı takdirlerini kazanmış, evlerinden ayrı ve uykusuz geçen bu mücadelenin ödülünü bu takdir ve vatandaşlarımızın yüzlerindeki huzur ifadeleriyle almışlardır. Böyle başarılı bir ekip olunca karla mücadele de güzel oluyor. Böyle başarılı bir ekibe başkanlık etmek, başında olmak bana mutluluk veriyor.” dedi.

rize-valisi-ersin-yazicidan-rize-il-ozel-idaresi-personeline-tesekkur-yemegi-1.jpg

İl Özel İdaremiz birliktelik ruhuyla çalıştı

Kapalı köy yollarının açılması için yoğun ve özverili bir çalışma yürüten İl Özel İdaresi personeline teşekkür eden Vali Yazıcı, “Başta Kriz Merkezi olmak üzere, Genel Sekreterimizi, ilçede koordineyi sağlayan kaymakam arkadaşlarımı, Yol ve Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğümüzü, tüm yönetici arkadaşlarımı, sahadaki ekiplerimizi, operatörlerimizi ve yardımcıları tebrik ediyorum. İl Özel İdaremiz birliktelik ruhuyla çok güzel bir çalışma yaptı. Vatandaşlarımızı mağdur etmeden makul sayılacak bir zamanda tüm yerleşim yerlerine sizin sayenizde ulaştık. Rize halkına bu güzel hizmeti sağlayarak onlara ulaştığınız için; Türkiye Cumhuriyeti Devletinin artık insanlarımıza 2015 yılında hizmetleri çok seri bir şekilde götürdüğünü ispatladığınız için hepinizi tebrik ediyor, bundan sonraki çalışmalarınızda başarılar diliyorum. “dedi.

rize-valisi-ersin-yazicidan-rize-il-ozel-idaresi-personeline-tesekkur-yemegi-2.jpg

Vali Yazıcı. ”130 personel ve 84 iş makinasıyla karla mücadele çalışmalarını aralıksız sürdüren ekiplerimiz kar yağışı sonrası yapmış oldukları mücadeleden alınların akıyla çıkarken vatandaşlarımızın hizmet beklentilerinin her zaman aynı kararlılıkla yerine getireceklerinin de mesajını vermiş oldular.” değerlendirmesinde bulundu.

rize-valisi-ersin-yazicidan-rize-il-ozel-idaresi-personeline-tesekkur-yemegi-3.jpg

rize-valisi-ersin-yazicidan-rize-il-ozel-idaresi-personeline-tesekkur-yemegi-4.jpg

rize-valisi-ersin-yazicidan-rize-il-ozel-idaresi-personeline-tesekkur-yemegi-7.jpg

rize-valisi-ersin-yazicidan-rize-il-ozel-idaresi-personeline-tesekkur-yemegi-8.jpg