Vali Yazıcı'dan Huzurevi Sakinlerine Bayram Ziyareti

Vali Yazıcı'dan Huzurevi Sakinlerine Bayram Ziyareti
Rize Valisi Ersin Yazıcı, Ramazan Bayramı’nda huzurevi sakinlerini unutmadı.

Bayramların buruk geçtiği yerlerden biri olan huzurevleri, burada bulunan yaşlı vatandaşların özellikle bayramlarda gelecek ziyaretçilerinin yollarını gözlemlemesine neden olurken, Rize Valisi Ersin Yazıcı, Fındıklı Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi’ndeki huzurevi sakinlerini ziyaret ederek bayram sevinçlerini ikiye katladı. Huzurevi sakinleri, Vali Yazıcı’nın ziyareti ile ayrı bir mutluluk yaşadı. Vali Yazıcı’nın Fındıklı Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi ziyaretine Eşi Hanife Yazıcı, Fındıklı Kaymakamı Arif Karaman, İl Emniyet Müdürü Adem Çakıcı ve diğer ilgililer de katıldı.

ersin-yazici,-ramazan-bayrami’nda-huzurevi-sakinlerini-unutmadi-(2).jpg

BİR TATLI HUZUR ALMAYA GELDİK

Huzurevi sakinleri ile tek tek bayramlaşarak hediye takdiminde bulunan ve sohbette bulunan Vali Yazıcı, sohbetlerinde "Değerli büyüklerim ellerinizden öpüyorum. Bayramlarda sizlerin yanında bulunmak beni çok mutlu ediyor. Ben de sizin bir evladınızım. Evim ve makamım her zaman sizlere açıktır. Ramazan Bayramınızı kutluyor, sağlık ve sıhhat içinde bir bayram geçirmenizi temenni ediyorum. Allah dirliğimizi, birliğimizi bozmasın. Barış ve esenlik içerisinde nice bayramlara ulaşabilmeyi diliyorum." diye konuştu.

ersin-yazici,-ramazan-bayrami’nda-huzurevi-sakinlerini-unutmadi-(1).jpg

BİZ BÜYÜK BİR AİLEYİZ…

Huzurevi sakinleriyle sohbetinde huzurevi sakinlerinin hatırlarını ve taleplerini soran Vali Ersin Yazıcı, "Huzurevindeki tüm yaşlılarımız bizim anne ve babamız. Ramazan Bayramında onları yalnız bırakmak istemedik. Yaşlılarımızın elini öperek hatırlarını sormak bizim birinci vazifelerimiz arasında yer alıyor. Onlara sevgimizin, devletimizin şefkat elini uzatmak için buralardayız. Bu ziyaretler büyük bir aile olduğumuzu göstermesi açısından büyük önem taşımaktadır. Huzurevi sakinlerimiz ne kadar mutlu olursa biz de devlet olarak görevimizi o kadar yapmış olmanın gururunu yaşarız. Her şey gönlünüzce olsun. Biz sizlerin her zaman yanınızdayız. Ramazan Bayramınızı kutluyor, sağlık ve sıhhat içinde bir bayram geçirmenizi temenni ediyorum." dedi.

ersin-yazici,-ramazan-bayrami’nda-huzurevi-sakinlerini-unutmadi-(3).jpg

HERKESİ ZİYARETİMİZE BEKLİYORUZ…

Herkesi ziyarete beklediğini dile getiren Fındıklı Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi sakinleri, "Bayramlarımız, günlerimiz güzel geçiyor. Sağ olsunlar burada gelenlerimiz gidenlerimiz çok oluyor. Bizim hiçbir beklentimiz yok. Bizi gelip ziyaret etsinler. Yalnız bırakmasınlar. Halimizi hatırımızı sorsunlar yeterli" dedi.

Huzurevi sakinlerinin büyük bir memnuniyet duyduğu ziyarette yer yer duygulu anlar da yaşandı.

ersin-yazici,-ramazan-bayrami’nda-huzurevi-sakinlerini-unutmadi-(4).jpgersin-yazici,-ramazan-bayrami’nda-huzurevi-sakinlerini-unutmadi-(5).jpgersin-yazici,-ramazan-bayrami’nda-huzurevi-sakinlerini-unutmadi-(6).jpg

ersin-yazici,-ramazan-bayrami’nda-huzurevi-sakinlerini-unutmadi-(7).jpgersin-yazici,-ramazan-bayrami’nda-huzurevi-sakinlerini-unutmadi-(8).jpgersin-yazici,-ramazan-bayrami’nda-huzurevi-sakinlerini-unutmadi-(9).jpg