Vali Yazıcı'dan Öğretmenlere RENK Yemeği

Vali Yazıcı'dan Öğretmenlere RENK Yemeği
Rize Valisi Ersin Yazıcı, RENK Projesi kapsamında Valilikçe düzenlenen akşam yemeğinde başarılı öğretmenlerle bir araya geldi.

Akşam yemeğine; Vali Ersin Yazıcı'nın yanı sıra; Vali Yardımcısı Mehmet Özer, İl Milli Eğitim Müdürü Şemsettin Durmuş ile Taşlıdere Gazi İlk ve Ortaokulu idareci ve öğretmenleri katıldı.

Sıcak ve samimi bir ortamda gerçekleşen yemekte konuşan Vali Ersin Yazıcı, öğretmenlik mesleğinin kutsallığına dikkat çekti. Vali Yazıcı,"Hangi işi yaparsak yapalım, sevgimizi katarak çalışmamız lazım. Gerçekten severek yapılan her iş mutlaka başarıya götürüyor. Sizlerin bu özverili çalışmalarını ben çok önemsiyorum. Rize'de inşallah eğitimde bir başarı hikâyesini beraber yazacağız." dedi.

ersin-yazicidan-ogretmenlere-yemek-3.jpg

İdare olarak yapılması gereken her türlü desteği vereceklerini belirten Vali Yazıcı, Taşlıdere Gazi İlk ve Ortaokulu'nun il genelinde yakalamış olduğu başarının devam etmesi gerektiğini kaydetti.

ersin-yazicidan-ogretmenlere-yemek-4.jpg

Yemekte öğretmenlerle aynı masayı paylaşan Vali Yazıcı,"Hepimizin eğitime yüksek oranda destek vermesiyle eğitimde arzu edilen başarı yakalanacaktır. İlimizin eğitim - öğretim alanında başarı yüzdesini artırmak, ancak el birliği ile gerçekleştirilebilecek bir çalışma ile mümkün hale gelebilecektir. Hepinizi kutluyor, başarılarınızın devamını diliyorum. Ben sizlere fedakârlıklarınız için teşekkür ediyorum." diye konuştu.

ersin-yazicidan-ogretmenlere-yemek-5.jpg

Taşlıdere Gazi Ortaokulu Müdürü Mustafa Baboğlu ise, öğretmenlerin bir araya gelerek kaynaşmalarını sağlayan bu özel gece için Vali Yazıcı'ya teşekkür etti.

Vali Yazıcı, masaları tek tek dolaşarak öğretmenlerle sohbet etti, sorunlarını dinledi.

ersin-yazicidan-ogretmenlere-yemek-6.jpg

ersin-yazicidan-ogretmenlere-yemek-7.jpg

ersin-yazicidan-ogretmenlere-yemek-9.jpg

ersin-yazicidan-ogretmenlere-yemek-8.jpg