Vali Yazıcı'dan Onkoloji Merkezi'ne Ziyaret

Vali Yazıcı'dan Onkoloji Merkezi'ne Ziyaret
Rize Valisi Ersin Yazıcı, RTEÜ Eğitim ve Araştırma Hastanesi Onkoloji Merkezi’nde incelemelerde bulunarak, burada kemoterapi alan ve yatarak tedavi olan hastaları ziyaret etti.

Rize Valisi Ersin Yazıcı, Vali Yardımcısı Şefik Aygöl’le birlikte Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Onkoloji Merkezi’nde incelemelerde bulunarak, burada kemoterapi alan ve yatarak tedavi olan hastaları ziyaret ederek, İl Sağlık Müdürü Dr. Mustafa Tepe ve RTEÜ Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi ve Yöneticisi Doç.Dr. Hasan Türüt'ten bilgi aldı.

Kanserli hastaların tedavisinde kullanılan cihazlar ile hastaların durumuna ilişkin bilgi alan Vali Yazıcı, Onkoloji Merkezinin donanım, kadro ve teknik kapasite açısından ülkemizdeki önemli merkezlerden biri olduğunu ve çevre illerden tedavisi için hastaların ilimize geldiğini ifade etti.

ersin-yazicidan-onkoloji-hastanesine-ziyaret-1.jpg

Vali Yazıcı, bölge halkına kaliteli sağlık hizmeti sunan Onkoloji Merkezinin bölgeye kazandırılmış olmasından memnuniyet duyduğunu ifade etti. Vali Yazıcı, bu kurumun, sadece Rize halkı için değil, komşu iller için de büyük bir kazanım olduğunu belirterek, hastane yönetiminin başarılarının devamını diledi.

ersin-yazicidan-onkoloji-hastanesine-ziyaret-2.jpg