Vali Yazıcı’dan Sahte Hesap Uyarısı

Vali Yazıcı’dan Sahte Hesap Uyarısı
Sosyal paylaşım ağı facebookta adına sahte hesap açılan Rize Valisi Ersin Yazıcı, vatandaşlara uyarılarda bulundu.

Rize Valisi Ersin Yazıcı’nın adı ve fotoğrafı kullanılarak facebookta sahte hesap açılarak bu hesaptan vatandaşlara arkadaşlık davetinde bulunulması üzerine Rize Valisi Ersin Yazıcı harekete geçti.

Vali Yazıcı gerçek facebook adresinden konu hakkında vatandaşlara uyarıda bulunarak gelen arkadaşlık davetlerinin kabul edilmemesini ve yapılan paylaşımlara itibar edilmemesini isteyerek, “Adıma açılan SAHTE facebook hesabından yapılan isteklerin dikkate alınmamasını rica ederim. Ayrıca hiçbir kimseye arkadaşlık isteği nde bulununulmamıştır.” notunu paylaştı.

ersin-yazicidan-sahte-hesap-uyarisi.jpg

RİZE VALİLİĞİ'NDEN AÇIKLAMA

Rize Valiliği'nden yapılan açıklamada ise şunlar kaydedildi:

SAHTE HESAP DUYURUSU

Rize Valisi Ersin Yazıcı adı ve fotoğrafı kullanılmak suretiyle 'Ersin Yazıcı' kullanıcı adıyla sahte bir Facebook hesabı açıldığı ve bazı paylaşımlarda bulunulduğu tespit edilmiştir. Rize Valisi Ersin Yazıcı'nın böyle bir Facebook hesabı bulunmamaktadır. Rize Valisi Ersin Yazıcı ile hiçbir ilgisi bulunmayan 'Ersin Yazıcı' Facebook hesabından yapılan bildirimlere itibar edilmemelidir. Konuyla ilgili olarak Valiliğimizce gerekli yasal işlem başlatılmıştır. Kamuoyunda yersiz görüş ve kanaatler uyandırarak, toplumu yanlış yönlendirmeye çalışan ve hiçbir ahlaki ölçüye sığmayan bu tutumları nedeniyle, sahte Facebook hesabı açan kişi veya kişilerin bu davranışlarını esefle kınıyoruz.
Kamuoyuna saygı ile duyurulur. Rize Valiliği

İLGİLİ HABERİMİZ

Rize Valisi Adına Sahte Hesap Açtılar