Vali Yazıcı'dan Şehit Özel Harekat Polisi İçin Taziye Mesajı

Vali Yazıcı'dan Şehit Özel Harekat Polisi İçin Taziye Mesajı
Mardin'in Nusaybin ilçesinde Şehit olan Rize İl Emniyet Müdürlüğü Özel Harekât Polisi Kürşat İnan için Vali Ersin Yazıcı taziye mesajı yayımladı.

Vali Ersin Yazıcı tarafından yayımlanan taziye mesajında, şehit polis Kürşat İnan için baş sağlığı, ailesi için sabır diledi.

Vali Yazıcı mesajında, "Mardin'in Nusaybin ilçesinde dün meydana gelen hain saldırı sonucu ağır yaralanan ve tüm müdahalelere rağmen şehit olarak Hakka yürüyen Rize İl Emniyet Müdürlüğünde görevli Özel Harekât Polis memurumuz Kürşat İnan kardeşimizin şehadeti yüreklerimizi dağlamıştır. Emniyet Teşkilatımız çok değerli bir mensubunu yitirmiştir. Şunu özellikle belirtmek istiyorum; kimden gelirse gelsin, hangi amaçla yapılırsa yapılsın bu tür hain saldırılar birlik beraberliğimizi asla bozamayacaktır. Devletimizin terör belasıyla olan kararlı tutumu ve mücadelesi aralıksız sürecek, hiçbir şehidimizin mübarek kanı yerde kalmayacaktır.

Şehidimiz Kürşat İnan ile birlikte son günlerde yaşanan terör olaylarında vatanımız ve bayrağımız uğruna canını feda eden tüm şehitlerimize Yüce Allah'tan rahmet, şehitlerimizin değerli ailelerine, yakınlarına, Türk Polis Teşkilatı mensuplarımıza ve Rizeli hemşehrilerime metanet ve baş sağlığı diliyorum" ifadelerini kullandı.