Vali Yazıcı'dan Tayini Çıkan Vali Yardımcıları ve Kaymakamlara Veda Yemeği

Vali Yazıcı'dan Tayini Çıkan Vali Yardımcıları ve Kaymakamlara Veda Yemeği
Rize Valisi Ersin Yazıcı, Rize'den çeşitli illere atanan vali yardımcıları ile kaymakamlara...

Rize Valisi Ersin Yazıcı, İçişleri Bakanlığı kararnamesiyle Rize'den çeşitli illere atanan vali yardımcıları ile kaymakamlara veda yemeği verdi.

Rize Öğretmenevinde düzenlenen veda yemeğine Vali Ersin Yazıcı ve eşi Nejla (Hanife) Yazıcı, Vali Yardımcıları ve eşleri ile İlçe Kaymakamları ve eşleri katıldı.

Vali Yazıcı, burada yaptığı konuşmada, tayini çıkan vali yardımcıları ve kaymakamların başarılı çalışmalara imza attıklarını, aynı başarıları gittikleri yerlerde de kendilerinden beklediklerini söyledi.

Rize'de göreve başladığı günden beri vali yardımcıları ve kaymakamlarla uyum içinde çalıştıklarını belirten Vali Ersin Yazıcı, tayini çıkan bütün mesai arkadaşlarına başarılar diledi.

rize-valisi-ersin-yazicidan-tayinci-vali-yaridmcilari-ile-kaymakamlara-veda-yemegi-1.jpg

3 Eylül 2014 tarihli ve 29108 sayılı Resmi Gazete’de yayınlanan Kaymakam ve Vali Yardımcıları Kararnamesi'ne göre Rize'den ayrılan vali yardımcıları ve kaymakamlar şöyle: Rize Vali Yardımcısı Ümit Hüseyin Güney Boyabat Kaymakamlığına (Sinop), Bahattin Alp Arslanköylü Altınözü Kaymakamlığına (Hatay) atandı.

Derepazarı Kaymakamı Tunahan Çil Alucra Kaymakamlığına (Giresun), Güneysu Kaymakamı Gökmen Çiçek Mahalli İdareler Genel Müdürlüğü Şube Müdürlüğüne, Fındıklı Kaymakamı Enver Yılmaz ise Akçakent Kaymakamlığına (Kırşehir) atandı.

rize-valisi-ersin-yazicidan-tayinci-vali-yaridmcilari-ile-kaymakamlara-veda-yemegi-2.jpg