Vali Yazıcı'dan YGS'ye Girecek Öğrencilere Başarı Mesajı

Vali Yazıcı'dan YGS'ye Girecek Öğrencilere Başarı Mesajı
Rize Valisi Ersin Yazıcı, 13 Mart 2016 Pazar günü yapılacak olan Yükseköğretime Geçiş Sınavı'na (YGS) girecek öğrenciler için bir mesaj yayımladı.

İMKÂNLARI EN İYİ ŞEKİLDE DEĞERLENDİRECEKLERDİR

Vali Ersin Yazıcı, yükseköğretime geçiş sürecinin birinci aşaması olan Yükseköğretime Geçiş Sınavı'nın (YGS), 13 Mart 2016 tarihinde yapılacağını hatırlatarak, "Çocuklarımıza daha iyi bir gelecek inşa etmek için değerli öğretmen ve velilerimizin özverili çalışmaları ve destekleri ile sınavlara hazırlanan öğrencilerimiz, kendilerine sunulan imkânları en iyi şekilde değerlendireceklerdir. Onların başarıları hepimizi daha da çok sevindirecektir. Bu nedenle çocuklarımıza güven telkin etmeli, sınavın hayatın kendisi olmadığını da belirtmeliyiz" ifadesini kullandı.

BİZ UMUT DOLU BİR AİLEYİZ

Eğitimin birinci öncelikleri olduğunu belirten Vali Yazıcı, "İlimizde büyük bir inançla uygulamakta olduğumuz RENK Projesi'nin başarılı sonuçlarını almaya başladık. Bu başarının öğrencilerimizin, öğretmenlerimizin, velilerimizin ve Rizeli hemşehrilerimin çizilen hedeflere inanması ve destek vermesiyle geldiğine inanıyorum. Biz umut dolu bir aileyiz" dedi.

GEREKLİ TEDBİRLER ALINDI

Vatandaşlardan, sınav süresince gençlerin dikkatinin dağılmaması için hassas olmalarını isteyen Vali Yazıcı, "Sınava girecek öğrencilerimizin motivasyonlarını olumsuz yönde etkileyecek bütün olumsuzlukları ortadan kaldırmak için Belediye Başkanlığı, Emniyet Müdürlüğü, Sağlık Müdürlüğü ile diğer ilgili tüm kamu kurum ve kuruluşları tarafından gerekli tedbirler alınmıştır. Öğrencilerimizin başarılarını olumlu yönde etkileyecek olan bu tedbirlere bütün halkımızın eksiksiz olarak uyacaklarına inanıyorum. Bu vesileyle öğrencilerimizi yetiştiren, onlara emek ve destek veren tüm öğretmenlerimiz ile ailelerine teşekkür ediyor, YGS'ye girecek olan öğrencilerimize başarılar diliyorum. Başarı sizinle olsun..!" dedi.