Vali Yazıcı'nın Eğitim Kararlılığına Kitap Maketi Hediyesi

Vali Yazıcı'nın Eğitim Kararlılığına Kitap Maketi Hediyesi
Rize Belediyesi Kent Konseyi Kadın Meclisi tarafından Vali Yazıcı'ya RENK Projesindeki kararlılığı dolayısıyla ahşaptan yapılmış kitap maketi hediye edildi.

Rize Valisi Ersin Yazıcı, Rize Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Hatice Semiz ve Yürütme Kurulu Üyelerini makamında kabul etti. Semiz, ziyaret sonunda Vali Yazıcı'ya, RENK Projesini kararlı bir şekilde yürüttüğü için ahşaptan yapılmış bir kitap maketi hediye etti.

rize-belediyesi-kent-konseyi-kadin-meclisi,-vali-yaziciyi-ziyaret-etti-1.jpg

Vali Ersin Yazıcı, kabulde yaptığı konuşmada, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Kent Konseyi Kadın Meclisi’nin çalışmalarını önemsediğini ve yakından takip ettiğini belirtti.

Vali Yazıcı ayrıca, kadınların toplumda ve ailede önemli bir yere sahip olduğunu belirterek “Biz de Valilik olarak yapacağınız çalışmalarda, etkinliklerde ve faaliyetlerde elimizden gelen desteği sizlere sağlamaya çalışacağız" ifadelerini kullandı.

Kadınların sosyal ve ekonomik hayatta daha fazla yer alması için proje ürettiklerini anlatan Rize Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Hatice Semiz, kadınların eğitim düzeyini geliştirmek adına çalışmalar yaptıklarını kaydetti.

rize-belediyesi-kent-konseyi-kadin-meclisi,-vali-yaziciyi-ziyaret-etti-2.jpg

Semiz, eğitim, sanat, sosyal ve sağlık alanlarında çalışmalarımız oldu. Dolayısıyla yoğun çalışan, projeleri olan bir meclisiz. Eğitim ve sosyal çalışmalara önem veren bir Valiye sahibiz. Bu süreçte Rize’nin eğitimine desteğini esirgemeyen Sayın Valimize teşekkür ediyoruz." diye konuştu.

rize-belediyesi-kent-konseyi-kadin-meclisi,-vali-yaziciyi-ziyaret-etti3.jpg