Vali Yazıcı’yı Mutlu Eden Kare

Vali Yazıcı’yı Mutlu Eden Kare
Rize Valisi Ersin Yazıcı, Çocuk Evleri'nde kalan çocuklarla bir araya geldiği kahvaltıda çocukların yüzlerindeki sıcacık gülümseme dolayısıyla aynı gülüşte mutluluğu paylaştığına vurgu yaptı.

Rize Valisi Ersin Yazıcı, eşi Hanife Yazıcı ile Ramazan Ayının Arefesinde Çocuk Evleri'nde kalan çocuklarla kahvaltıda bir araya gelirken, çocukların yüzlerindeki sıcacık gülümseme dolayısıyla aynı gülüşte mutluluğu paylaştığına vurgu yaparak, “Gülen yüzlerinizi görmekten çok mutlu oldum. Sizleri mutlu görünce biz de mutlu oluyoruz” diye konuştu.

Vali Yardımcısı Turan Yılmaz ile Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü İdris Altuntaş'ın da katıldığı kahvaltıda çocuklarla uzun süre sohbet eden Yazıcı çifti, çocuklara çeşitli tavsiyelerde bulundu.

vali-ersin-yazici,-esi-hanife-yazici-ile-cocuk-evlerinde-kalan-cocuklarla-kahvaltida-bir-araya-geldi-1.jpg

Bu tarz etkinliklerin toplumdaki sosyal dayanışmayı arttırması adına önemli katkıda bulunduğunu söyleyen Vali Ersin Yazıcı, "Yine böyle bir etkinlikte sizlerle bir arada bulunduğum için duyduğum mutluluğu belirtmek istiyorum. Gülen yüzlerinizi görmekten çok mutlu oldum. Sizleri mutlu görünce biz de mutlu oluyoruz.  Sizin burada bir aileniz var. Her türlü sıkıntınızda yanınızda biz varız. Hep birlikte büyük bir aileyiz. Bu büyük ailenin değerli fertleri çocuklarımızın, okuyup ülkemize faydalı bireyler olacağına kalpten inanıyorum. Geleceğinizle ilgili güzel şeyler düşünün, hedefiniz olsun ve bunun için çaba gösterin. Bunun imkânlarını oluşturmak da bizim görevimiz. Her birinize birer kitap hediye edeceğim. Bu kitapları tatilde mutlaka okuyun. Çocuklarımızı yetiştirmede emeği geçen herkese yürekten teşekkür ediyorum " diye konuştu.

Vali Ersin Yazıcı, "Valilik olarak çocuklarımıza yalnız olmadıklarını göstermek ve sosyal devletin gereği olarak onlara sahip çıkmak adına çeşitli hizmetleri sürdürmeye devam ediyoruz" diye konuştu.

vali-ersin-yazici,-esi-hanife-yazici-ile-cocuk-evlerinde-kalan-cocuklarla-kahvaltida-bir-araya-geldi-2.jpgvali-ersin-yazici,-esi-hanife-yazici-ile-cocuk-evlerinde-kalan-cocuklarla-kahvaltida-bir-araya-geldi-3.jpg