Vali'den Rizespor'a destek

Vali'den Rizespor'a destek
Rize Valisi Seyfullah Hacımüftüoğlu ve beraberindekiler, Bank Asya 1. Lig ekiplerinden Çaykur Rizespor'u ziyaret etti.

Hacımüftüoğlu, İl Garnizon Komutanı Albay Turhan Talu, Belediye Başkan Yardımcısı Osman Karavin ve İl Emniyet Müdürü Şammaz Demirtaş, Mehmet Cengiz Tesisleri'nde Kayseri Erciyesspor maçının hazırlıklarını sürdüren futbolculara baklava ikram etti.

Futbolcularla sohbet eden ve kazanma niyetlerinin önemli olduğunu ifade eden Hacımüftüoğlu, ''Özel gayretiniz olduğunda zaten farkınızı hissettireceksiniz. Bunu taraftar da fark edecek ve size olan desteği artacaktır. Bize maçlarda iyi futbol seyrettirin. Sizin başarınız bizim başarımız olacaktır. Siz orada keyifli top oynayınca biz oynamış gibi oluruz'' dedi.

 rize.20091009145739..jpg

Çaykur Rizespor'un gerçek yerinin bu olmadığını ifade eden Hacımüftüoğlu, ''Çaykur Rizespor Süper Lig'de olması gereken bir takım. Bu birikimi, bu kültürü var. Şehrin buna uygun bir atmosfer yapısı da var. İnşallah bunu bu sezon başaracaksınız. Süper Lige çıkarsak bu kalıcı da olacaktır, bunu biliyorum. Şehir buna hazır'' diye konuştu.

Çaykur Rizespor'da görev yapan teknik direktörler Oktay Çevik ve Hasan Vezir'in çok değerli olduğunu kaydeden Hacımüftüoğlu, şöyle devam etti: 

 ''Bu hocalarınızın kıymetini bilin. Bu hocalarınız, futbolculuk yıllarında seyretmekten keyif aldığımız iyi oyunculardı. Her ikisi de buranın çocuğu. Biz sadece başarı bekliyoruz. Burada her türlü altyapı var, başarıya şehri hazırlamak da bizim işimiz. Bunu da yaparız inşallah.''

rt.20091009145801..jpg

Vali Hacımüftüoğlu ve beraberindeki heyet, bir süre Hasan Vezir yönetimindeki idmanı izledi.

Ardından Mehmet Cengiz Tesislerinde inceleme yapan Vali Hacımüftüoğlu, tesisleri çok beğendiğini ifade ederek, Süper Lig takımlarında dahi böyle tesis olmadığını söyledi.