Vali'den Rizespor'a Moral Yemeği

Vali'den Rizespor'a Moral Yemeği
Bank Asya 1. Lig'de Pazartesi günü sahasında Giresunspor ile karşılaşacak Çaykur Rizespor'a, Vali Seyfullah Hacımüftüoğlu moral yemeği verdi.

Rize'de özel bir lokantada verilen yemeğe Vali Hacımüftüoğlu'nun yanı sıra İl Garnizon Komutanı Albay Turhan Talu, Cumhuriyet Başsavcısı İsmet Özkorul, Rize Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı Ömer Köroğlu, İl Emniyet Müdürü Şammaz Demirtaş, Çaykur Rizespor Kulübü Mali Asbaşkanı Ömer Ofluoğlu, teknik direktör Ümit Kayıhan ve futbolcular katıldı.

hacimuftuoglu-kayihan.jpg

Yemek sırasında futbolcularla sohbet eden Vali Hacımüftüoğlu, futbolcuların morallerini yüksek tutmasını ve kendilerine güvendiklerini söyledi.

ee.20100212151805..jpg

Yemek sonrası gazetecilere açıklama yapan asbaşkan Ofluoğlu, takımın taraftar desteği beklediğini ifade ederek, ''Yönetim kurulu olarak Giresunspor maçında kale arkası bilet fiyatlarını 1 lira, maraton tribün biletlerini 3 lira, numaralı tribün biletlerini 5 lira olarak belirledik. Taraftarımızın bu zorlu maçta el birliği ile takımına destek olmasını istiyoruz. Giresunspor maçı son derece önemli bir maç. Bu maçta alacağımız galibiyetle play-off yarışının ilk kıvılcımını ateşlemek istiyoruz'' dedi.

Ofluoğlu, Giresunspor ile geçmişte yaşanan üzücü şeylerin hafızalarından silindiğini, amaçlarının dostça bir karşılaşma sonucunda galip gelmek olduğunu sözlerine ekledi.