Valilik Duyurdu: YKS dolayısıyla hafta sonu nüfus müdürlükleri açık tutulacak

Valilik Duyurdu: YKS dolayısıyla hafta sonu nüfus müdürlükleri açık tutulacak
Rize Valiliği hafta sonu yapılacak olan Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) dolayısıyla nüfus müdürlüklerinin açık olacağını bildirdi.

Rize Valiliğinden yapılan açıklamada, Cumartesi ve Pazar günü gerçekleştirilecek Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) dolayısıyla Rize Merkez, Ardeşen, Pazar, Çayeli ve Kalkandere ilçe nüfus müdürlüklerinin açık olacağı duyuruldu.

Açıklamada, nüfus müdürlüklerinde hafta sonu işlemlerin randevusuz gerçekleştirileceği kaydedilerek, “Yükseköğretim Kurumları Sınavına (YKS) katılacak adayların T.C: Kimlik Kartı başvurularının alınması amacıyla ilimiz Merkez, Ardeşen, Çayeli, Kalkandere ve Pazar ilçe nüfus müdürlüklerimiz; 17 Haziran Cumartesi 07.00 – 17.00 ve 18 Haziran Pazar günü 07.00 – 15.00 saatleri arasında açık bulundurulacaktır.

Adayların mağdur olmaması için T.C. Kimlik Kart bedelini başvurudan önce yatırmaları ve son altı ay içerisinde çekilmiş bir adet biyometrik fotoğraf ile birlikte sınav merkezi olan nüfus müdürlüklerine başvurmaları gerekmektedir.” İfadelerine yer verildi.

Kaynak:Zeynep Taylan

HABERE YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.