Valilikte 2 Proje Masaya Yatırıldı

Valilikte 2 Proje Masaya Yatırıldı
Andon İçme Suyu ve Güney Çevre Yolu projelerinin ele alındığı toplantı Rize Valisi Nurullah Çakır başkanlığında yapıldı.

Rize Valisi Nurullah Çakır Başkanlığında, Valilik Makamında gerçekleştirilen toplantıda; Andon İçme Suyu Projesi, Güney Çevre Yolu Projesi ve 22 Eylül 2013 tarihinde meydana gelen dere taşkını sonucu tahrip olan Rize-Güneysu Karayolu hakkında yürütülen çalışmalar ele alındı.

Toplantıya Vali Yardımcısı ve İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Ümit Hüseyin Güney, Güneysu Belediye Başkanı Ahmet Minder, Çayeli Belediye Başkanı Rıza Çakır, Rize Belediye Başkan Yardımcısı Şakir Mollaoğlu ve DSİ Bölge Müdürlüğü ile Karayolları Bölge Müdürlüğü temsilcileri katıldı.

andon-icme-suyu-ve-guney-cevre-yolu-projelerinin-ele-alindigi-toplanti-vali-cakir-baskanliginda-yapildi-1.jpg

Vali Çakır, toplantıda yaptığı değerlendirmede; halkımızın ihtiyaçlarını karşılama adına, söz konusu projelerle ilgili olarak, bu güne kadar nelerin yapıldığı ve bundan sonraki süreçte ne gibi çalışmaların planlandığı noktasında ilgili kurumlar arasında koordinasyonu sağlamak adına bu toplantının gerçekleştiğini ifade etti.

Vali Çakır, ayrıca yapılacak çalışmaların takibi ve kurumlar arasındaki koordinasyonu sağlanması ve işlemlerin hızlandırılması için de Vali Yardımcısı Ümit Hüseyin Güney’i görevlendirdi.