Valilikten Rize'ye Fırtına ve Yağmur Uyarısı

Valilikten Rize'ye Fırtına ve Yağmur Uyarısı
Rize Valiliği ilimizde beklenen kuvvetli rüzgar, fırtına ve kuvvetli yağmura karşı bir kez daha uyarıda bulundu. İşte Valiliğin o uyarısı:

Rize Valiliği İl Basın ve halklar İlişkiler Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada Meteoroloji Genel Müdürlüğü 11. Bölge Müdürlüğü"nce kuvvetli rüzgar ve yer yer fırtına şeklinde esecek rüzgar ile birlikte kuvvetli yağmur ve sağanak yağış beklendiği bildirildi.

Valilikten yapılan açıklamada; "Meteoroloji Genel Müdürlüğü 11. Bölge Müdürlüğünden yapılan  açıklamada; bugün (Cuma) akşam saatlerinden sonra bölgemizin iç kesimleri güneyli yönlerden kuvvetli ve yer yer fırtına şeklinde  esecek rüzgar (40-60 yer yer 80 km/saat) ile birlikte kuvvetli (20-50 mm) yağmur ve sağanak yağış bekleniyor.

Kuvvetli yağmur ve rüzgar ile birlikte Bölgemizin iç kesimlerinde beklenen kar erimelerinin oluşturabileceği olumsuzluklara (taşkın, heyelan, sel soba ve doğalgaz zehirlenmesi) karşı vatandaşlarımızın ve yetkililerin dikkatli olması gerekmektedir." ifadelerine yer verildi.