Valiye Veda Yemeğinde İş Adamı Hayatını Kaybetti

Valiye Veda Yemeğinde İş Adamı Hayatını Kaybetti
Trabzon Valisi Dr. Recep Kızılcık’ın veda yemeğinde kalp krizi geçiren Trabzon Sebze ve Meyve Komisyoncuları Derneği Başkanı işadamı Mustafa Şılbır hayatını kaybetti.

Trabzon Sebze ve Meyve Komisyoncuları Derneği Başkanı Mustafa Şılbır, Trabzon Valisi Recep Kızılcık'a veda yemeğinde kürsüde konuşma yaptığı sırada kalp krizi geçirerek hayatını kaybetti.

Trabzon Valiliği görevinden geçtiğimiz günlerde yayınlanan Valiler Kararnamesi ile merkeze alınan Vali Dr. Recep Kızılcık, Trabzonlular ile Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ) Sahil Tesisleri’nde veda yemeğinde bir araya geldi.

Yemeğe çok sayıda davetli katılırken, neşeli geçen yemekte tatsız bir olay yaşandı. Yemeğe katılan Trabzon Sebze ve Meyve Komisyoncuları Derneği Başkanı işadamı Mustafa Şılbır, Vali Kızılcık’a hizmetlerinden ötürü bir konuşma yapmak üzere kürseye geldiği sırada fenalaştı. Bir anda yere yığılan Şılbır’a ilk müdahaleyi aynı zamanda doktor olan Trabzon Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu yaptı.

Kalp masajı yapılan ancak kendine gelmeyen Şılbır daha sonra çağrılan ambulansla KTÜ Farabi Hastanesi’ne kaldırıldı. Şılbır, burada yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Şılbır'ın kalp hastası olduğu öğrenildi.