Van Emniyet Müdürü değişti

Van Emniyet Müdürü değişti
Van Emniyet Müdürü Ayhan Falakalı'nın devam eden tedavisinden dolayı kendi isteğiyle görevinden ayrılması sonucu yerine Mustafa Uçkan getirildi.

Van Emniyet Müdürü Ayhan Falakalı'nın Ankara'da devam eden tedavisinden dolayı kendi isteğiyle görevinden ayrılması sonucu yerine daha önceden Van'da KOM Şube Müdürlüğü ile Emniyet Müdür Yardımcılığı yapan Mustafa Uçkan getirildi.

İçişleri Bakanlığı'nın İl Emniyet Müdürleri Kararnamesi'yle 4 Ağustos 2010 tarihinde Van Emniyet Müdürlüğü'ne atanan Ayhan Falakalı, sağlık problemleri nedeni ile yerini Strateji Geliştirme Daire Başkanlığı'nda Merkez Emniyet Müdürü olarak görev yapan 1'nci Sınıf Emniyet Müdürü Mustafa Uçkan'a devretti.

Çiçeği burnunda yeni Emniyet Müdürü Uçkan, ayağının tozu ile 2 Nisan Van'ın kurtuluş törenine katıldı. Törende Uçkan'ı görenler 'Hoş geldin' deyip yeni görevinde başarılar dilediler.

Vekaleten Emniyet Müdürlüğü'ne başlayan Mustafa Uçkan, geçtiğimiz yıllarda Van Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürü olarak görev yapmıştı. 2. Sınıf Emniyet Müdürlüğü'ne terfi eden Uçan, burada 2 yıl görev yaptıktan sonra Adana'ya gitmişti. 2 yıl Adana'da görev yapan ve birçok operasyona imza atan Uçkan, geçen yıl 1. Sınıf Emniyet Müdürlüğü'ne terfi etmesiyle birlikte merkezi Ankara'da bulunan Strateji Geliştirme Daire Başkanlığı'nda göreve başladı