Var Gücümüzle Mücadele Edeceğiz

Var Gücümüzle Mücadele Edeceğiz
Bank Asya 1. Lig'de hafta sonu sahasında Giresunspor ile karşılaşacak olan Çaykur Rizespor'da, sportif direktör Oğuz Aydın, zoru başarmak için var güçleri ile mücadele edeceklerini söyledi.

Sportif direktör Oğuz Aydın yaptığı açıklamada, sezona süper lig parolası ile başladıklarını belirterek, ''Ancak ilk yarının ortalarından itibaren bir türlü istikrarı yakalayamadık. Bunun için yapmış olduğumuz çalışmalar beklediğimiz sonuçları vermedi. Ancak yılmadık, yılmayacağız. Süper Lig yarışının uzağında kalsak da sonuna kadar direncimizi sürdüreceğiz. Zoru başarmak için var gücümüzle mücadele edeceğiz'' dedi.

Giresunspor maçının zor geçeceğini ifade eden Aydın, 'Çok önemli maçlarımızdan bir tanesini oynayacağız. İç saha maçlarında son dönemlerde seyirci avantajımızı kaybettik. Aldığımız başarısız sonuçların ardından taraftarımız bize küstü. Ancak onlara ihtiyacımız var. Onların desteği ile yeni bir ivme yakalamak istiyoruz. Giresunspor maçında onların gücüne ihtiyacımız var'' diye konuştu.

Aydın, başarının arkasındaki en büyük etkenin dayanışma olduğunu kaydederek, şunları söyledi: ''Yeni bir döneme girdik. Bu dönemde camia olarak kenetlenip yeniden yükselişe geçmek istiyoruz. Bunun için taraftara çok ihtiyacımız var. Hepimiz başarıyı istiyoruz. Özlenen Çaykur Rizespor'u geri getirmenin çabası içerisindeyiz. Bunun için taraftarın sabrına ve desteğine ihtiyacımız var.''