VARDABİR Başkan ve Üyelerini Seçti

VARDABİR Başkan ve Üyelerini Seçti
Varda İçmesuyu Yapım, Bakım Onarım ve İşletme Birliği (VARDABİR)’in başkanlığına İyidere İl Genel Meclisi Üyesi Sabit Karafazlı seçildi.

Rize’nin Derepazarı, İyidere ve Kalkandere ilçeleri ile Kendirli Beldesindeki 39 köyde 35 bin kişiye sağlıklı içme suyu getirmek, gerektiğinde yeni içme suyu kaynakları aramak, bulmak ve ilave etmek, birlik kapsamında bulunan içme suyu şebekesinin yapım, bakım, onarım ve işletmesini yürütmek amacıyla kurulan Varda İçmesuyu Yapım, Bakım Onarım ve İşletme Birliği’nin (VARDABİR) 2014 yılı Birinci Olağan Genel Kurul Toplantısını yaptı. Toplantıda VARDABİR’in başkanlığına Sabit Karafazlı seçildi.

30 Mart 2014 Mahalli İdareler seçimleri nedeniyle görev süreleri sona eren birlik organlarının yeniden oluşturulması için Rize İl Özel İdaresi toplantı salonunda yapılan genel kurula; Vali Yardımcısı ve İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Ümit Hüseyin Güney, Derepazarı ve İyidere İlçeleri İl Genel Meclis Üyeleri, Su ve Kanal Hizmetleri Müdür Vekili Murat Avcı, Derepazarı ve İyidere ilçeleri köy muhtarları katıldı.

vardabir-2.-olagan-genel-kurul-toplantisi-yapildi-1.20140609003648.jpg

İyidere İl Genel Meclisi Üyesi Sabit Karafazlı’nın birlik başkanı seçildiği VARDABİR’de, Başkan Katip Üyeliklerine E.Ümit Erdoğan ve Hakan Sarı; Birlik Encümenliğine Derepazarı İl Genel Meclisi Hüseyin Topal, Sultan Aziz Topal, Ahmet Güngör ve Mehmet Rakıcı; Birliğin Plan ve Bütçe Komisyonuna ise Yılmaz Çelik, Murat Kavalcı ve Necip Çelik seçildi.


vardabir-2.-olagan-genel-kurul-toplantisi-yapildi-2.20140609003934.jpg