Vasiyet Yerine Getirildi İbrahim Şahin Oğlunun Ter Kokulu Atletiyle Gömüldü

Vasiyet Yerine Getirildi İbrahim Şahin Oğlunun Ter Kokulu Atletiyle Gömüldü
Rize’de eşinin eski patronunu öldürdükten sonra intihar eden İbrahim Şahin’in oğlunun ter kokulu atleti ile gömülmek istediği vasiyetinin yerine getirildiği öğrenildi.

Bursa’da dün defnedilen İbrahim Şahin’in defnedilmeden önce oğlunun ter kokulu atletiyle gömülmek isteğinin yerine getirildiği bilgisine ulaşıldı.

Rize’de intihar eden İbrahim Şahin, dün İkindi Namazına müteakiben Bursa’da defnedildi. Bursa’dan ajanslara düşen haberde İbrahim Şahin’in vasiyetinin dini kurallara uygun olmadığı için yakınları tarafından kabul edilmediği ve yerine getirilmediği belirtilmiş. Bu haber olay53’te de aynı şekilde yer almıştı. Ancak, olay53; İbrahim Şahin’in oğlunun ter kokulu gömleğiyle gömülmek istediği vasiyetinin yerine getirildiği bilgisine ulaştı.

ibrahim-sahinin-vasiyeti-yerine-getirildi-sahin-oglunun-atletiyle-defnedildi-1.jpg

OĞLUNUN ATLETİ MEZAR TAHTALARININ ÜZERİNE KONULDUKTAN SONRA MEZAR TOPRAKLA KAPATILDI

Edinilen bilgiye göre, dün merkez Yıldırım ilçesi Yavuzselim Mahallesi’ndeki Hz. Osman Camii’nde ikindi namazına müteakip İbrahim Şahin için cenaze namazı kılındı. Namazın ardından Şahin’in naaşı Erdoğan Köyü Mezarlığına defnedilirken, Şahin’in intihardan önce geride bıraktığı mektupta 4 yaşındaki oğlunun ter kokulu atletiyle gömülmek istediği vasiyeti yerine getirilerek, Şahin’in naşının üzerine konan mezar tahtalarının üstüne oğlunun ter kokulu atleti de konulduktan sonra mezarın üzeri toprakla kapatıldı.

ibrahim-sahinin-vasiyeti-yerine-getirildi-sahin-oglunun-atletiyle-defnedildi4.jpg

ibrahim-sahin.jpg