Vatan Partisi Rize’de Seçim Çalışmalarını Başlattı

Vatan Partisi Rize’de Seçim Çalışmalarını Başlattı
Vatan Partisi Rize İl Başkanlığı, 24 haziran seçim çalışmalarını Rize Merkez'de yaptığı çalışma ile devam ediyor.

Çalışmaya Rize Milletvekili Adayları Salih Öksüz, Erdoğan Bakoğlu, Rize İl Başkanı İlhan Muti, Merkez Örgütlenme Bürosu Üyesı Nadir Erol ve partililer katıldı.

Rize Milletvekili Adayı Salih Öksüz çalışma sırasında yaptığı sohbetlerde Vatan Partisi'nin çözümlerini anlatıyor. Çaykur ile ilgili sorularla karşılaşan Salih Öksüz, ''Çaykur'un ilimizin ve bölgemizin en önemli kuruluş olduğunu ve zarar etmesinin vahim bir durum olduğunu, partimiz iktidara geldiğinde bu sorunun çözüleceğini ve Çaykur'u tekrardan eski gücüne kavuşturacaklarını'' belirtti. 

Bir başka soru ise, ekonomik sorunların nasıl çözüleceği ile ilgili. Öksüz ; Türk ekonomisi tarihin en kötü günlerine doğru ilerliyor, derhal üretim ekonomisi modeli kurarak tüm fabrikaları tam kapasitede çalıştırmak ve yeni fabrikalar kurarak dışa bağımlılığı bitirmeliyiz. Olağanüstü ekonomik seferberlik başlatarak tasarrufu gündeme almalıyız. Bölge ülkelerle işbirliğine yönelmeliyiz. Özellikle Çin gibi üretim fazlası olan devletlerden yatırım çekeçek girişimlerde bulunmalıyız. Çin şuan 400 milyar dolara yakın yatırım yapacak bir güce sahip. Bu yatırımı ülkemize çekecek tek isim Doğu Perinçek'tir. Bu söylediklerimi yapacak tek kuvvet Vatan Partisi'dir. Bu sebeble bana ve Doğu Perinçek'e vereceğiniz her oy ülkemizin geleceğine verilmiş stratejik oydur. Bir iradeyi temsil edecektir'' dedi.