Vay Be Rize'nin Maçına Atanan Hakeme Bak!

Vay Be Rize'nin Maçına Atanan Hakeme Bak!
Yönettiği son iki Rizespor karşılaşmasına damga vuran FİFA hakemi deplasmanda oynayacağımız Torku Konyaspor karşılaşmasına atandı.

Merkez Hakem Kurulu PTT 1. Ligde 9. Hafta karşılaşmalarını yönetecek hakemleri açıkladı. Açıklanan hakem listesinde Rizespor’un Konyaspor deplasmanındaki karşılaşmasını yönetecek isim dikkat çekti. O isim yönettiği karşılaşmalarda Rizespor’u verdiği ve vermediği kararlarla soyismi gibi adeta “YILDIRIM” gibi çarpan Bülent Yıldırım idi.

İşte Bülent Yıldırım’ın Rizespor’u “YILDIRIM” gibi çarptığı o iki karşılaşma:

2011 yılı Eylül ayı içerisinde şiddetli yağışlar sonucu Rize’de hayatın felç olduğu bir akşamda bir kişinin sel sularına kapılarak hayatını kaybetmiş olmasının yanında onlarca evin sel nedeniyle boşaltılmış ve onlarca aracın sel suları altında kalmış olmasına rağmen, 50’den fazla kişinin ölüm tehlikesi atlattığı bir akşamda Göztepe maçını, maçın ertelenmesi yönünde yapılan tüm ısrarlara rağmen oynatan ve Rizespor’un böyle bir atmosferde karşılaşmayı 3-2 kaybetmesine neden olan ayrıca geçen yıl Rize’de oynanan ve Rizespor 2-0 önde iken karşılaşmada verdiği ve vermediği kararlarla maça damga vurarak 35. dakikada Bikoko’yu kırmızı kartla oyun dışı bırakan ve Yeşil Mavililerin 65 dakika 10 kişi oynamasına neden olan ve Rizespor’un o karşılaşmayı 5-3 kaybetmesinin en büyük suçlusu olan Ankara Bölgesi FİFA hakemi Bülent Yıldırım, bir kez daha Rizespor’un karşılaşmasına atandı.

Bu atama kararının ardından Bülent Yıldırım'ın Konya'da nasıl bir performans göstereceği ise merak konusu oldu.

İŞTE 1. LİGDE 9. HAFTA MAÇLARINI YÖNETECEK HAKEMLER:

27 Ekim Cumartesi:

14.00 Şanlıurfaspor-Adana Demirspor: Mustafa Öğretmenoğlu

19.00 Torku Konyaspor-Rizespor: Bülent Yıldırım

19.00 Bucaspor-1461 Trabzon: Serkan Çınar

28 Ekim Pazar:

14.00 MKE Ankaragücü-Gaziantep Büyükşehir Belediyespor: Deniz Ateş Bitnel

14.00 Kartalspor-Denizlispor: Hakan Ceylan

19.00 Manisaspor-TKİ Tavşanlı Linyitspor: Deniz Çoban

19.00 Karşıyaka-Göztepe: Hüseyin Göçek

19.00 Adanaspor-Samsunspor: Mustafa Kamil Abitoğlu

29 Ekim Pazartesi:

20.00 Kayseri Erciyespor-Boluspor: Çağatay Şahan