Ve Emre Belözoğlu Atletico Madrid'de

Ve Emre Belözoğlu Atletico Madrid'de
İspanya La Liga ekiplerinden Atletico Madrid, Fenerbahçe'yle sözleşmesi biten Emre Belözoğlu'nu renklerine bağladı. İspanyol kulübü, bu transferi resmi internet sitesinden duyurdu.

İspanya La Liga ekiplerinden Atletico Madrid, Arda Turan'dan sonra bir diğer milli futbolcu Emre Belözoğlu'nu da renklerine bağladı.

Fenerbahçe'yle sözleşmesi biten ve bonservisi elinde olan Emre'yle 2 yıllık bir anlaşmaya varan İspanyol kulübü, bu transferi resmi internet sitesinden de duyurdu.

Dün Metris Cezaevi'ne giderek Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım ile bir görüşme yapan milli futbolcunun bu konu hakkında konuşma yaptığı, Yıldırım'ın da bonservisi elinde olan ve sözleşmesi biten futbolcuya izin verdiği öğrenildi.

Emre Belözoğlu'nun menajeri Ahmet Bulut da yaptığı açıklamada, Emre'nin bundan sonra İspanya'da Atletico Madrid formasını giyeceğini belirterek, "Atletico Madrid'le 2 yıllığına anlaşmaya vardık" ifadesini kullandı.

2008 yılında Newcastle United'dan Fenerbahçe'ye transfer olan Emre Belözoğlu, Sarı-lacivertli ekipte 4 yıl forma giydi. Milli futbolcu, Sarı-lacivertli formayla bu sezon 7 kez ağları havalandırdı.