Ve Erdoğan Babaocağı Rize'de

Ve Erdoğan Babaocağı Rize'de
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan,Ankara'dan uçakla geldiği Trabzon'dan helikopterle saat 12.25'te Rize'ye geldi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 3 günlük Rize programı için bugün Cuma Namazı öncesinde helikopterle Trabzon’dan Rize’ye geldi. Trabzon Havalimanı’nda kendisini bekleyen kalabalığa hitap ettikten sonra Erdoğan, helikopterle Rize’ye geçti.

Helikopterle Rize'ye gelen Cumhurbaşkanı Erdoğan ile beraberindeki bakanlar Veysel Eroğlu ve Süleyman Soylu'yu Rize Limanında Rize Valisi Ersin Yazıcı, Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap, Ak Parti Rize İl Başkanı Muhammed Avcı ve diğer yetkililer karşıladı.

erdogan-rizede-010.jpg

Cumhurbaşkanı Erdoğan, burada kendisini çiçeklerle karşılayan çocuklarla bir süre sohbet etti. Baba ocağında hemşehrileri ile  kucaklaşmanın mutluluğunu yaşayan Cumhurbaşkanı Erdoğan, Cuma Namazını eda etmek üzere Sahil Camii’ne hareket etti.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip  Erdoğan, ziyaret,  inceleme ve temaslarda bulunmak üzere geldiği Rize'de, Cuma namazının ardından hemşehrileriyle hasret giderip, cami önünde selamlama konuşması yapacak. Erdoğan daha sonra Rize Ticaret ve Sanayi Odasının Kültür Park Altın Salon'da düzenleyeceği ödül törenine katılacak.

erdogan-rizede-1-004.jpgerdogan-rizede-2-003.jpgerdogan-rizede-(4)-006.jpgerdogan-rizede-(5)-003.jpg

erdogan-rizede-(6)-001.jpgerdogan-rizede-(7)-001.jpgerdogan-rizede-(8)-001.jpgerdogan-rizede-(9)-001.jpg

erdogan-rizede-(10)-001.jpg