Ve Saadet'te Bekaroğlu Tamam

Ve Saadet'te Bekaroğlu Tamam
Rize, tarihinde ilk defa böyle bir seçim yaşayacak... Saadet Partisi Rize'de Eski Milletvekili Prof. Dr. Mehmet Bekaroğlu ile seçime gireceğini resmen açıklayacak...

30 Mart 2014 Yerel Seçimlerinde Rize'de inanılmaz bir seçim yarışı olacak. Saadet Partisi, Rize'de Rize Eski Milletvekili Prof. Dr. Mehmet Bekaroğlu ile seçime gireceğini birkaç gün içinde resmen açıklayacak.

Cumhuriyet Halk Partisi'nin henüz Rize'de adayını açıklamadığı bir ortamda Rize Eski Milletvekili Prof. Dr. Mehmet Bekaroğlu'nun Saadet Partisi Rize Belediye Başkan Adayı olmasıyla Rize'de, tarihte ilk defa aynı anda 2 profesör ve bir uzman doktor Rize Belediye Başkanı seçilebilmek için yarışacak. Ak Parti Rize'de Prof. Dr. Reşat Kasap, MHP Uzman Doktor Zelkif Akgül ile seçime gireceğini açıklamıştı. Birkaç gün içinde Saadet Partisi'nin de Prof. Dr. Mehmet Bekaroğlu ile seçime gireceğini resmen açıklamasıyla Rize'de kıyasıya bir seçim yarışı yaşanacak.

Daha önceki haberlerimizde de yer verdiğimiz gibi Saadet Partisi Rize İl Başkanı Hasan Uzun ile Rize Eski Milletvekili Prof. Dr. Mehmet Bekaroğlu arasında yapılan görüşmelerde ufak pürüzler kalmış ve İl Başkanı Uzun, bu ufak tefek sorunların çözümü için dün İstanbul'da öğle yemeğinde Prof. Dr. Bekaroğlu ile bir araya gelmişti. Yapılan görüşmenin olumlu geçtiği ve Prof. Dr. Mehmet Bekaroğlu'nun aday olacağı öğrenildi.

Saadet Partisi tarafından Prof. Dr. Mehmet Bekaroğlu'nun birkaç gün içinde resmen Rize Belediye Başkan Adayı olarak açıklanacağı edinilen bilgiler arasında yer alıyor.

Öte yandan Saadet Partisi Rize İl Başkanı Hasan Uzun daha önce yaptığı açıklamada, Rize'de güçlü adaylarla seçime gireceklerini ifade etmiş, "Rize’yi en iyi yönetecek insanları bir araya getirmeye çalıştıklarını Rize halkının işte Rize’yi bu kadro en güzel şekilde yönetir diyecek bir kadro ile seçime girmeye hazırlandıklarını ve bu yönde Rize’nin bir değeri olan Eski Milletvekili Sayın Prof. Dr. Mehmet Bekaroğlu ile görüştük" demişti.

İLGİLİ HABERLERİMİZ

Bekaroğlu ile Uzun İstanbul'da Buluştu

Saadet'in Rize Adayı Bekaroğlu!