Vedat Muric: 'Adımı bu tarihe yazdırmak için geldim'

Vedat Muric: 'Adımı bu tarihe yazdırmak için geldim'
Çaykur Rizespor'dan Fenerbahçe'ye transfer olan Kosovalı golcü Vedat Muric, "Tarihe adını yazdıran futbolcular gibi ben de adımı bu tarihe yazdırmak için geldim." dedi.

Fenerbahçe Futbol Takımı'nın, Süper Lig'in 2019-2020 sezonunda giyeceği formaların tanıtımı yapıldı. Fenerbahçe'nin Çaykur Rizespor'dan yeni transferi Vedat Muric, adını sarı-lacivertli kulübün tarihine yazdırmak istediğini söyledi. 

Dereağzı Lefter Küçükandonyadis Tesisleri'nde düzenlenen forma tanıtımına katılan Vedat Muric, basın mensuplarına yaptığı açıklamada, "Burada olduğum için çok mutluyum. Çok büyük bir camiaya geldim. Dışarıda gözüktüğünden, tahmin ettiğimden çok daha büyük, mutluyum. Formaların eskisi yenisi fark etmez, mazisi kalır. Tarihe adını yazdıran futbolcular gibi ben de adımı bu tarihe yazdırmak için geldim. Bu sezon çok başarılı olup hak ettiğimiz ve layık olduğumuz şampiyonlukları alacağız inşallah." diye konuştu.

vedat-muric-002.jpgfenerbahcenin-yeni-sezon-formalari-tanitildi-(2).jpgfenerbahcenin-yeni-sezon-formalari-tanitildi-(7).jpgfenerbahcenin-yeni-sezon-formalari-tanitildi-(4).jpgfenerbahcenin-yeni-sezon-formalari-tanitildi-(1).jpgfenerbahcenin-yeni-sezon-formalari-tanitildi-(3).jpg