Vedat Muric Hat-Trick Yaptı Çaykur Rize İlk Hazırlık Maçını Farklı Kazandı

Vedat Muric Hat-Trick Yaptı Çaykur Rize İlk Hazırlık Maçını Farklı Kazandı
Çaykur Rizespor, Slovenya'da oynadığı ilk hazırlık karşılaşmasında Hırvatistan'ın Prva HNL Lig takımlarından NK Istra 1961'yı 3-0 mağlup etti.

Spor Toto Süper Lig hazırlıklarını Slovenya’da sürdüren Çaykur Rizespor, NK Istra 1961 ile oynadığı hazırlık karşılaşmasını Vedat Muric’in 5, 18 ve 26. dakikalarda kaydettiği 3 golle kazandı. Karşılaşmanın 2. yarısında Samudio penaltı kaçırdı.

Çaykur Rizespor karşılaşmaya Gökhan, Abdullah, Ali Çamdalı, Saadane, Ramos, Orhan, Robin Yalçın, Mehmet Uslu, Süleyman Koç, Samudio ve Vedat Muric onbiriyle çıktı. Yeşil Mavililerde Cihan, Tarhan Çınar, Petrucci, Emirhan, Koray, Fink, Talbi, Mustafa Saymak, Oğulcan, Samir Ujkani ve Gürkan Hervenik yedekler arasında yer aldı.

Atmacalar’da Saadane, Samudio ve Vedat Muric 90 dakika sahada kalırken, yedeklerde yer alan ve hafif sakatlıığı bulunan Koray, Samir Ujkani ve genç kaleci Gürkan haricindeki tüm oyuncular karşılaşmada  ilerleyen dakikalarda forma giydi.

caykur-rizespor-nk-istra-1961-hazirlik-maci-(7).jpgcaykur-rizespor-nk-istra-1961-hazirlik-maci-(8).jpgcaykur-rizespor-nk-istra-1961-hazirlik-maci-(3).jpgcaykur-rizespor-nk-istra-1961-hazirlik-maci-(5).jpg

caykur-rizespor-nk-istra-1961-hazirlik-maci-(2).jpgcaykur-rizespor-nk-istra-1961-hazirlik-maci-(1).jpgcaykur-rizespor-nk-istra-1961-hazirlik-maci-(6).jpgcaykur-rizespor-nk-istra-1961-hazirlik-maci-(9).jpg