Vekil Ayar Hız Kesmiyor

Vekil Ayar Hız Kesmiyor
AK Parti Rize Milletvekili Hikmet Ayar, esnaf ziyaretlerine ara vermeden devam ediyor.

Milletvekili Ayar, teşekkür ziyaretleri kapsamında ilçe ve Rize merkezdeki esnafları dolaşarak hem teşekkür ediyor, hem de vatandaşların sorunlarını dinlemeye devam ediyor.

Derepazarı ilçesinde dün esnafları dolaşarak kendilerine verdikleri destekten dolayı teşekkür eden Ayar’a ziyaretleri sırasında Derepazarı İlçe Başkanı Mustafa Sivri ve Derepazarı Belediye Başkanı Yakup Samangül de eşlik etti.

hikmet-ayar-esnaf-ziyaretlerinde-(3)-001.jpg

Milletvekili Ayar bugünde il yönetim kurulu üyeleri, Merkez İlçe Başkanı Murat Saadettin Türüt ve belediye başkan yardımcısı İsmail Soba ile birlikte cumhuriyet caddesi esnafını ziyaret etti.

Ayar seçim öncesinde gittiği esnaflara “seçimden sonrada geleceğim dediğini”  hatırlatarak, “hem o sözümüzü tutmuş oluyoruz hem de 7 haziran seçimlerinde verdiğiniz destekten dolayı teşekkürlerimizi iletiyoruz. Bundan sonrada hep beraber sizinle olacağız. Rize için çalışıp üreteceğiz.” dedi.

hikmet-ayar-esnaf-ziyaretlerinde-(1)-001.jpghikmet-ayar-esnaf-ziyaretlerinde-(2)-001.jpg

hikmet-ayar-esnaf-ziyaretlerinde-(5).jpghikmet-ayar-esnaf-ziyaretlerinde-(4)-001.jpghikmet-ayar-esnaf-ziyaretlerinde-(6).jpg