Vekil Bayraktar'ın Kaybolan Yakını Bulundu

Vekil Bayraktar'ın Kaybolan Yakını Bulundu
Rize Milletvekili Nusret Bayraktar'ın Rize'nin Ardeşen İlçesinde kaybolan 83 yaşındaki Alzheimer hastası yakını olan kadın bulundu.

Rize’nin Ardeşen ilçesi Armağan Köyün’de ikamet eden ve önceki gün kaybolan Rize Milletvekili Nusret Bayraktar’ın yakını olan yaşlı kadın için başlatılan arama çalışmaları sonuç verdi. Kaybolan Fatma Bayraktar, yapılan arama çalışmaları sonucu bulundu.

fatma-bayraktar-bulundu-2.jpg

Edinilen bilgiye göre, Ardeşen ilçesi Armağan Köyünde ikamet eden 83 yaşındaki Fatma Bayraktar, önceki gün evinden ayrılarak köy muhtarı tarafından maaşı çekilmesi için bankaya götürüldükten sonra kayboldu. Bu olaydan sonra bir daha geri dönmediği yakınları tarafından Jandarma ekiplerine bildirilen ve kaybolduğu düşünülen Bayraktar için arama kurtarma çalışması başlatıldı.

fatma-bayraktar-bulundu-3.jpg

fatma-bayraktar-bulundu-4.jpg

Rize Arama Kurtarma Ekibi (RİKE) öncülüğünde Jandarma’nın ve Emniyet ekiplerin de desteği ile süren çalışmalar bugün saat 10.00 civarlarında sonuç verdi. Yaşlı kadın, İlçenin  Armağan köyüne bağlı Şentepe Mahallesinde Dolana Deresi kenarında baygın halde bulundu. Bayraktar, Kaçkar Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alındı.

fatma-bayraktar-bulundu-1.jpg

fatma-bayraktar-bulundu-5.jpg

mustafa-tepe.20131002110349.jpgKonuyla ilgili açıklama yapan Rize Arama Kurtarma Ekibi Başkanı ve İl Sağlık Müdürü Dr.Mustafa Tepe, “Yakınlarından haber aldığımız andan itibaren Rize Arama Kurtarma Ekibinde yer alan kamu ve sivil toplum kuruluşlarıyla ve Jandarma ve Emniyet ekiplerimizin de desteği ile yürütmüş olduğumuz arama kurtarma çalışmalar sonuç verdi. Yaşlı teyzemizi köyümüzün yakınlarında sağ salim ve sağlıklı bir şekilde bulmanın mutluluğunu yaşıyoruz ” diye konuştu.

İLGİLİ HABERİMİZ

Rize Milletvekili Bayraktar'ın Yakını Kayboldu