"Vergi Oranları Düşürülmeli"

"Vergi Oranları Düşürülmeli"
MÜSİAD Rize Şube Başkanı Cem Temizel, Rize Defterdarı Nurettin Dirican'a gerçekleştirdikleri ziyarette Maliye Bakanlığının vergi oranlarının düşürmesi gerektiğini savundu.

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Rize Şubesi, Rize Defterdarı Nurettin Dirican'a gerçekleştirdikleri ziyarette MÜSİAD yayınlarından oluşan kitap seti hediye etti.

MÜSİAD Rize Şube Başkanı Cem Temizel, ziyarette, Rize'ye yeni atanan Nurettin Dirican'a yeni görevinde başarı diledi. Ziyaret sırasında Güçlü bir Türkiye için güçlü bir maliye teşkilatına ve mali imkanlara sahip olunması gerektiğini ifade eden Temizel, Maliye Bakanlığının vergi oranlarının düşürmesi gerektiğini savundu.

rize-musiaddan-rize-defterdari-nurettin-diricana-ziyaret-1.jpg

Rize Defterdarı Dirican ise, ziyaretten memnun olduğunu dil getirerek, ''Rize'de daha önce dört yıl Milli Emlak Müdürlüğü yapmıştım. Ben devleti temsilen, siz işletmeler ve vatandaş olarak milleti temsilen el birliği ile Rize'ye hizmet edeceğiz'' dedi.

MÜSİAD'ın çalışmalarını takip ettiğini kaydeden Dirican, ''İşadamlarından düzenli çalışarak vergi mükellefiyetlerini yerine getirmelerini istiyoruz. Biliniz ki devlet ne kadar güçlü olursa, halkı da imkanlarından o kadar istifade eder'' diye konuştu.

rize-musiaddan-rize-defterdari-nurettin-diricana-ziyaret-2.jpg