Vincenzo Montella'dan Rizespor Akademi'ye Ziyaret

Vincenzo Montella'dan Rizespor Akademi'ye Ziyaret
A Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Vincenzo Montella, Rizespor Akademiyi ziyaret etti.

A Millî Takım Teknik Direktörü Vincenzo Montella, Trendyol Süper Lig 20. Haftasında Çaykur Didi Stadı'nda oynanan Çaykur Rizespor - Yukatel Adana Demirspor karşılaşmasını yerinde takip etmek ve bir dizi temasta bulunmak üzere geldiği Rize'de Rizespor Akademisini ziyaret etti.

İtalyan teknik adam Montella, Çaykur Rizespor Gençlik Geliştirme ve Futbol Eğitim Merkezi'nde kulüp başkan vekili Adnan Er ile akademi direktörü Bilal Karafazlıoğlu ve akademi antrenörlerinden çalışma prensipleri ve yapılan çalışmalar konusunda bilgi aldı. Montella, daha ssonra tesisleri gezerek genç sporcularla bir araya geldi ve hatıra fotoğrafı çektirdi.

Montella'ya Rizespor Akademi ziyaretinde A Millî Takım Atletik Performans Antrenörü Pierpaolo Polino ile A ve U21 Millî Takım İdari Müdürü Mert Tuncay eşlik etti.

Montella, daha sonra Rizespor ile Adana Demirspor yöneticilerinin de yer aldığı akşam yemeğine katıldı.

vincenzo-montelladan-rizespor-akademiye-ziyaret-4.jpg

vincenzo-montelladan-rizespor-akademiye-ziyaret-1.jpg

vincenzo-montelladan-rizespor-akademiye-ziyaret-2.jpg

vincenzo-montelladan-rizespor-akademiye-ziyaret-3.jpg

vincenzo-montelladan-rizespor-akademiye-ziyaret-5.jpg

Kaynak:ZEYNEP TAYLAN

HABERE YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.