Vizyonda Bu Hafta

Vizyonda Bu Hafta
Winston Churchill, 1944 Haziran'ında bir milyon askere yakın müttefik kuvettin gizlice İngiltere'nin güney kıyısında toplandığını öğrenir.

Bu hafta vizyona giren filmleri sizler için derledik. İşte o filmler:

Churchill

Winston Churchill, 1944 Haziran'ında bir milyon askere yakın müttefik kuvettin gizlice İngiltere'nin güney kıyısında toplandığını öğrenir. Avrupa'yı istila etmeye ve Nazilerin sonunu getirmeye kararlıdırlar. Önlerinde duran tek şey ise Churchill'dir. Churchill, 1915 yılında Gelibolu sahillerinde vermiş olduğu yanlış kararın sonuçlarının tekrarlanmasından korkmaktadır. Yıllarca süren çatışmalarla tükenen, kuşku ve depresyondan dolayı rahatsız olan Churchill, ülkesinin Blitz'e direnmesine yardımcı olan bir kahramandır. Ancak, savaş planını destekleme gücünü bulmak için soğukkanlı eşi Clementine'in desteğine ihtiyaç duyacaktır...

Çılgın Kolej

Özel bir kolejdeki öğrencilerin başarısızlığına çözüm olarak başarılı bir öğrenciyi koleje kabul ederler. Anadolu'nun bağrından kopan ve burslu olarak koleje gelen Niyazi okuldaki diğer öğrencilerin dikkatini çeker. Öğrencilerin sürekli Niyazi ile dalga geçmeleri onun okulu bırakmasına neden olur. Kadınlar üzerine kitap çıkaran ünlü yazar Serdar ile karşılaşan Niyaz, çapkınlık ve kızların kontrolün sanatını öğrenir ve kendini yeni maceralar içerisinde bulur.

Yönetmenliğini Ahmet Kapusuz'un üstlendiği komedi filmi "Çılgın Kolej'in oyuncu kadrosunda Metin Yıldız, Mustafa Topaloğlu, Oya Aydoğan, Kerim Yağcı, Birkan Akyol, Tayfun Cihanoğulları, Yusuf Karakuyu yer almakta.

Cin Ayet-i Aşk

Mutlu bir evlilikleri olan Elif ve Selim çifti, hayallerini kurdukları köy evine doğru yola çıkarlar. Güzel hayallerle çıktıkları yolculuk, köy yolunda yaşanan trafik kazası sonrası kabusa döner. Kaza sonrasında zor kararlar alan Selim tüm hayatını değiştirir. Hikaye köye yolu düşen Zeynep ile bambaşka bir hal alır.

Ahmet Küçükkayalı'nın yönettiği korku filminin başrollerinde Funda Bostanlık, Emre Kıvılcım, Gülçin Tunçok ve Naşit Özcan yer alıyor.

Davud ve Câlût: İnanç Savaşı

İki büyük ve antik imparatorluk karşı karşıya geldiğinde; sıradan bir çoban olan David muhteşem bir savaşçıya dönüşür ve korkutucu devi karşısına alır. Tarihin en efsanevi savaşlarından birinin, cesaretin kanlı hikayesinin ve kaderin anlatıldığı filmin yönetmenliğini Wallace Brothers üstlenirken, oyuncu kadrosunda Matt Berberi, Michael Foster, John Knox, Devin Brooke, Jason Tobias yer alıyor.

Düzensiz Düzenbazlar

Girişimci ama bir o kadar da düzenbaz bir halk adamı olan Mümtaz, hayatı boyunca en kestirme yoldan köşeyi dönme peşinde koşmuş fakat her seferinde hayal kırıklığına uğramıştır. Mümtaz'ın can dostu ve yardımcısı Ziya ise, Mümtaz'ın dediğinden çıkmayan saf ve temiz kişilikli bir delikanlıdır. İki kafadar bir gün her zaman yaptıkları gibi istedikleri hayata kavuşmanın yolunu ararlar. Ancak bu sefer beklenmedik bir durumla karşı karşıya kalırlar. Daha önce kazık attıkları Kara Davut, şanssız ikiliyi bulur. Mümtaz ve Ziya veremeyecekleri bir hesabın içersindedirler. Kara Davut; Mümtaz ve Ziya'nın canını bağışlamak için kendisi adına son bir kez iş yapmalarını ister.

Orman Çetesi

Maurice tam bir penguendir ama içinde bir kaplan yatmaktadır. Bir kaplan tarafından yetiştirilen bu Maurice, penguenden çok Kung Fu ustası haline gelmiştir. Ormanda yaşayan arkadaşları olan Maurice, kendisinden önce annesinin yaptığı gibi emir vermeye ve adalete hükmetmeyi düşünmektedir. Fakat Koala Igor, çok şeytan olmayan babun bebekleriyle birlikte ormanı yok etmeyi planlamaktadır. Ormanın asilleri ormanı kurtarmalıdır.

Vizyonda Bu Hafta

Vizyonda Bu Hafta

Vizyonda Bu Hafta

Vizyonda Bu Hafta

Vizyonda Bu Hafta

Kaynak:IHA