Vizyonda Bu Hafta

Vizyonda Bu Hafta
Sam bebeğini dünyaya getirmenin heyecanını yaşarken bir anda her şey adeta kabusa dönmüştür.

Bu hafta vizyona giren filmleri sizler için derledik. İşte o filmler:

Antisosyal 2

Sam bebeğini dünyaya getirmenin heyecanını yaşarken bir anda her şey adeta kabusa dönmüştür. Bebeği kaçırılmıştır ve Sam bununla ilgili hiçbir şey bilmemektedir. Acılı anne aradan yıllar geçse de bebeğini aramaktan vazgeçmez. The Social Redroom adlı bir web sitesi, virüsten etkilenen kullanıcılar tarafından istila edilince Sam bebeğini sitede aramaya başlar. Bu sırada genç bir kız olan Bean ile arkadaş olan Sam, Redroom Virüs'üne çare bulmaya çalışan bir tesiste yakalanır. Tesise kitlenen Sam burada işkence görmeye başlar. Sam'in yapması gereken çok önemli bir iş vardır. Genç kadının Redroom sitesindeki güncelleme tamamlanmadan tesisten kaçıp, saldırının son aşamaya geçmesini önlemesi gerekmektedir.

2013 yapımı Antisosyal filminin devam halkası olan Antisosyal 2'nin yönetmen koltuğunda bir kez daha Cody Calahan oturuyor. Michelle Mylett'in başrolü üstlendiği korku filminin oyuncu kadrosunda ayrıca Stephen Bogaert, Josette Halpert, Samuel Faraci, Kristina Nicoll, Cody Ray Thompson, Jake Michaels, Alen Delain gibi isimler yer alıyor. Jeff Maher'in görüntü yönetmenliğini üstlendiği filmin müzikleri ise Steph Copeland'a ait.

Düğüm Salonu

Seneler önce tanışıp aşık olmuş bir gelinle bir damat bir nikah salonu önünde öpüşür. Rastlantı eseri ikisi de aynı gün, aynı binada farklı salonlarda başkalarıyla evlenmek üzeredir. Olaylar elbette beklendiği gibi gitmez. İki düğün birbirine girer, sırlar ortaya çıkar, ortalık kısa sürede karışır!...

Entelköy Efeköy'e Karşı, Kutsal Damacana, Git Başımdan, Cok Film Hareketler Bunlar gibi yapımlardan tanıdığımız Şahin Irmak'ın ilk kez senarist koltuğunda oturduğu filmin yönetmenliğini Deliha, Eyvah Eyvah, Berlin Kaplanı gibi filmlere de imza atan Hakan Algül üstleniyor. Filmin başrollerinde Irmak'ın yanı sıra Ölümlü Dünya, Martı, Cici Babam gibi yapımlarda gördüğümüz İrem Sak, 1 Erkek 1 Kadın ile adını duyuran Emre Karayel ve Küçük Sırlar, Yalan Dünya gibi dizilerden hatırladığımız Gonca Vuslateri bulunuyor. Salih Kalyon, Onur Buldu, Bilge Şen, Ayşenil Şamlıoğlu, Duygu Yetiş, Hakan Alkın gibi isimlerin de oyuncu kadrosunda yer aldığı filmin müzikleri Rauf, Ah Yalan Dünya, Elveda Rumeli gibi yapımların da müziklerine imza atan Ayşe Önder'e ait.

Hadi Ya

Mardinli bir ailenin oğlu olan Haydar, Aydın'da bir belediyede anonsçu olarak çalışır. Haydar'ın en büyük arzusu iki yakın arkadaşı ile birlikte film çekmektir. Fakat grup bu konuda pek de yetenekli olmadığı için filmlerini çekemezler. Ekip hayallerinin suya düştüğünü düşünürken beklenmedik şeyler yaşanmaya başlar. Bahar ve Nazlı ilçeye konser vermeye gelmiştir. Konseri dinlemeye giden Haydar bu sırada Bahar ile tanışır. Haydar, genç kadınla yeni tanıştığını düşünmektedir. Fakat gerçekler hiç de öyle değildir. Bahar, aslında Haydar'ın asker arkadaşı Bahadır'ın ta kendisidir.

2002 yapımı Koçum Benim dizisinin yönetmenliğini üstlenen Vecihi Ener'in yönetmen koltuğunda oturduğu filmin senaryosunu filmin başrolünü de üstlenen, daha önce Ümmü Sübyan, Koğuş Akademisi, Bana Bir Soygun Yaz filmlerinde gördüğümüz Cesur Doğan kaleme alıyor. Filmde Doğan'a Mehtap Yılmaz, Senem Kuyucuoğlu, Levent İnanır, Volkan Baş, Hüseyin Elmalıpınar, Hülya Böceklioğlu, Sertaç Akkaya, İlkin Oğuzhan Çakır, Levent Aykul, Selami Taner gibi isimler eşlik ediyor. Semih Yıldız'ın görüntü yönetmenliğini üstlendiği filmin müzikleri ise Serhan Korhan'a ait.

İki Kafadar

Bobi düzenli bir hayat sürmeyi seven bir kunduzdur. Hayatı kontrolü altında rutin bir şekilde ilerlemektedir. Ta ki bir gece Max ile tanışana kadar. Max macera tutkunu olan bir kedidir. Max, bir gece gökyüzünde bir cisim keşfeder ve kısa süreden bunun bir uzay gemisi olduğunu anlar. Uzaylılar dünyalarına gelmiştir. Bob ve Max'in artık önemli bir görevi vardır; uzaylıları gezegenlerini göndermek. Fakat bu sandıkları kadar kolay olmayacaktır. İkili bu zorlu görevde ormandaki diğer arkadaşlarında da yardım alarak büyük bir maceraya atılır.

Victor Azeev'in yönetmen koltuğunda oturduğu animasyon türündeki filmin senarist koltuğunda Vasiliy Rovenskiy oturuyor.

İyi Ki Doğdun Abla

Köy ağası olan Bayram'ın üç çocuğu vardır. Kardeşlerden Ferit ve Feriz birbirleriyle sürekli didişir. Evin kızı Ferda ise istemese de Feriz'in yakın arkadaşı Ali ile evlendirilir. Ferit ve Feriz'in arasındaki çekişme köye gelen öğretmenden sonra iyice kızışır. Öğretmen Gamze ile Ferit'in ilişkisi kısa sürede evlilikle taçlanmıştır.Kısa bir süre sonra Gamze'nin akıl sağlığı ile ilgili sorunların ortaya çıkması tüm aileyi etkiler. Yönetmen koltuğunda Onur Öğden'in oturduğu dram türündeki filmin oyuncu kadrosunda İzel Çeliköz, Esin Civangil, Metin Keçeci, Dilara Büyükbayraktar, Enis Boztepe, Ayhan Işık, Ata Ekşioğlu gibi isimler yer alıyor.

Los Angeles'ta Gizli Görev

Steve Ford, Los Angeles'ta özel dedektiflik yapmaktadır. Jack Russell cinsi köpeği Buddy uyuşturucu çetesi tarafından çalınınca, Steve özel ve profesyonel dünyası arasında çatışma yaşar. Köpeğini geri almaya kararlı olan Steve, bunun için çetenin lideri olan Spider ile ittifak yapmak zorunda kalır. Spider, Buddy'yi geri verme karşılığında Steve'den bir evrak çantası dolusu uyuşturucuyu çalmasını ister. Köpeğini kurtarmak için görevi mecburen kabul eden Steve, en yakın arkadaşı Dave ile birlikte zorlu bir maceraya atılır.

Başrolünde DC'nin yeni nesil Aquaman'i Jason Momoa ile aksiyon filmlerinin yıldızı Bruce Willis'in yer aldığı Los Angeles'ta Gizli Görev'in oyuncu kadrosunda ayrıca usta oyuncu John Goodman, X-Men'in orijinal Jean Grey'i Famke Janssen, Silicon Valley'nin yıldızı Thomas Middleditch, Elisabeth Röhm, Ana Flavia Gavlak, Kal Penn ve Adam Goldberg de yer alıyor. Yönetmen koltuğunda Mark Cullen ve Robb Cullen oturduğu filmin senaryosunu da Cullen'lar kaleme alıyor. "Taken" ile "John Wick"i alıp mizahla harmanlayan bir türe sahip olan filmin müzikleri ise Jeff Cardoni'ye ait.

Renksiz Rüya

Mirza'nın hayatında hiçbir şey yolunda gitmemektedir. 90'ların siyasi olaylarının yarattığı kargaşanın mağduru olmaktan kendisini kurtaramaz. Üstelik annesinin ölümünden sonra her şey daha da kötüleşir. Kabuğuna çekilip iyice bunalıma giren Mirza, gördüğü kötü rüyalarla boğuşmaya başlar. Mirza'nın buhran içerisindeki hayatı, Mir Ahmed'in evlerine bir süreliğine misafir olarak gelmesiyle bambaşka bir hal alır. Mehmet Ali Konar'ın yönetmenliğini ve senaristliğini üstlendiği filmin oyuncu kadrosunda Civan Güney Tunç, Bilal Bulut, Orhan Alıcı, Cuma Karaaslan, Midas Muhammed, Sevgi Yusufoğlu gibi isimler yer alıyor.

Yabani

Film, genç bir kızın büyüme hikayesi ile kurt adam efsanesini birleştiriyor ve ortaya korkutucu bir deneme çıkartıyor. Anna, dünyaya geldiğinden beri "Baba" olarak bildiği bir adam tarafından toplumdan uzak bir şekilde büyütülmüştür ve bu adam, Anna'nın kökeniyle ilgili gerçeği ondan saklamak için elinden gelen her şeyi yapmıştır. Anna, polis memuru Ellen'ın koruması altında gerçek dünyaya adım attığında, çok geçmeden genç kızın sıradanlıktan çok uzak olduğu anlaşılacaktır. Normal hayata alışmakta zorlanan Anna, bir yandan içinde artmakta olan kana susamışlık hissiyle savaşırken, bir yandan da kendini vahşi doğaya çekilirken bulur.

Fritz Bohm'un ilk uzun metraj denemesi olan korku ve gerilim türündeki Yabani filminin başrolünü Bel Powley üstleniyor. Filmde genç aktrise, "Yüzüklerin Efendisi" üçlemesi ve "The Incredible Hulk" filmiyle tanınan Liv Tyler, Brad Dourif, James Le Gros, Mike Faist, Troy Ruptash ve Charlotte Ubben gibi isimler eşlik ediyor. Senaryosunu Fritz Böhm ve Florian Eder'in kaleme aldığı, görüntü yönetmenliğini ise Toby Oliver'in üstlendiği filmin müzikleri Paul Haslinger'a ait.

Yanlış Anlama

Türkiye'de zor duruma düşmüş bir aile, kendilerine Azerbaycan'dan kalan miras için kalkar, Bakü'ye gider. Azeri ve Türk aile, mirası alabilmek için onlara verilen listedeki maddeleri birlikte yapmak zorundadır. Türk oyuncular ve Azerbaycan'ın en iyi oyuncuları Ferda Amin, İslam Mehreliyev'in de yer aldığı macera başlar. Ama gel gör ki iki aile birbiriyle bir türlü anlaşamaz. İstanbul'un tarihi semtlerinde başlayıp, Azerbaycan'ın benzersiz şehri Bakü sokaklarına uzanan bu macerada, bizi bol kahkaha, aksiyon, dram ve aşk bekliyor.

Filmin yönetmen koltuğunda Ulaş Cihan Şimşek oturuyor. Senaryosunu Ayberk Çınar'ın kaleme aldığı filmin oyuncu kadrosunda ise; Şevket Çoruh, İlker Ayrık, Hakan Bilgin, Bahadır Efe, Duygu Karaca, Pelin Sönmez, Pervin Abiyeva, Islam Mehreliyev ve Ferda Amin yer alıyor.

Vizyonda Bu Hafta

Vizyonda Bu Hafta

Vizyonda Bu Hafta

Vizyonda Bu Hafta

Vizyonda Bu Hafta

Kaynak:IHA