Vizyonda Bu Hafta

Vizyonda Bu Hafta
Türkiye'deki sinema salonlarında bu hafta 1'İ yerli 6 film vizyona girecek.

Türkiye'deki sinema salonlarında bu hafta 1'İ yerli 6 film vizyona girecek.

Bloodshot: Durdurulamaz Güç

Bloodshot: Durdurulamaz Güç, öldürülmesinin ardından Bloodshot olarak tekrar hayata döndürülen bir askerin hikayesini konu ediyor. Asker olan Ray Garrison ve karısı öldürüldüğünde, kimliklerini gizleyen bir grup bilim insanı harekete geçer. Bilim insanları nano teknoloji sayesinde Ray'ı hayata geri döndürür. Bloodshot adı verilen Ray, damarlarında dolaşan teknoloji sayesinde artık durdurulamaz bir güçtür. Geçmişi ile ilgili hiçbir şeyi hatırlamayan Ray, artık kendisi gibi süper askerlerle çalışır. Şirketin zihnini kontrol etmesi nedeniyle geçmişini hatırlamayan Ray'in hayatında her şey muallaktır. Ancak yavaş yavaş geçmişini hatırlamaya başlayan Ray, kontrolünü geri kazanmak için zorlu bir savaş verir.

Araf 4: Meryem

Araf 4: Meryem, kaldığı evde tuhaf olaylara şahit olan genç bir kadının hikayesini konu ediyor. Meryem, öğretmenliğe yeni başlamış genç bir kadındır. Öğretmen olan arkadaşı Güzide ile birlikte sakat bir oğlu ve bir kızı olan teyzesi Nurten ile birlikte kalan Meryem'in hayatındaa başlarda her şey yolundadır. Ancak bir süre sonra evde tuhaf olaylara şahit olur. Yaşananların psikolojik olduğunu düşünen Meryem, aynı şeyler, Güzide'nin de yaşadığını öğrenince iyice panikler. Meryem olaylara anlam vermeye çalışırken teyzesi Nurten yaşananların nedeninden haberdardır. Geçmişin sırlarını bilen Nurten, yaşanan günahların bedelini Meryem'e ödetir.

Mürit

Mürit, genç bir kadının, evlenmeyi planladığı adam ve çocukları ile birlikte gittiği tatilde yaşananları konu ediyor. Richard, hayatının ikinci baharında yaşayan bir adamdır. İki çocuğu ile birlikte yaşayan Richard, ikinci evliliğine hazırlanmaktadır. Sevgilisi Grace ve çocukların kaynaşmasını isteyen Richard, birlikte olmalarını sağlayacak kısa bir tatil planlar. Richard, çocukları ve Grace, şehirden uzakta bulunan bir tatil köyüne gider. Genç kadın, çocukların kendisinden hoşlanmaları için elinden geleni yapar. Ancak çocukların tek isteği babalarının Grace'den ayrılmasıdır. Yakında üvey anneleri olacak olan Grace hakkında araştırma yapan çocuklar, genç kadının yıllar önce yaşanan bir katliamdan sağ kurtulan tek kişi olduğunu öğrenir. Geçmişte yaşanan olayın travmasıyla boğuşan Grace, dağ evinden bir takım tuhaf olaylara şahit olur. Evin çevresinde yaşanan korkutucu olayların artmasıyla birlikte Grace, karanlık geçmişi ile yüzleşmek zorunda kalır.

Gölgelerin Aşkı

Gölgelerin Aşkı, gölgelerde yaşayan yalnız bir kadının hikayesini konu ediyor. Yıllardır yalnız olan ünlü fotoğrafçı Holly, yaşamını bir gölge olarak sürdürmektedir. Yıllar sonra onu görebilen tek kişi olan Shane Blackwell adındaki gözden düşmüş bir MMA dövüşçüsü ile tanışır. Genç kadın, Shane'in gözden düşmesinin nedeninin, tabloid fotoğraflarından biri olduğunu fark eder. Neden olduğu şeyi telafi etmek isteyen Holly, Shane'ın eski "şampiyon" statüsünü geri kazanması için elinden geleni yapar. Shane ile aşkın ne demek olduğunu anlayan Holly, aynı zamanda kendi kaderi için hayal ettiğinden daha fazla sorumluluk taşıdığı gerçeğine uyanır.

İlk Aşk

İlk Aşk, aşık olduğu kıza yardım etmek için zorlu bir gece geçiren bir boksörün hikayesini konu ediyor. Leo, duygularını göstermekten kaçınan başarılı bir boksördür. Genç adam gönlünü, masum bir telekız olan Monica'ya kaptırır. Başaracağına inandığı bir dövüşten ağır darbe alması Leo'yu derinden etkiler. Bu sırada Monica farkında olmadan kendisini bir uyuşturucu kaçakçılığı planının içinde bulur. Monica'ya yardım etmek isteyen Leo, gece boyunca peşlerine düşen mafya, polis ve bir suikastçıdan kurtulmaya çalışır.

Kadın

Woman, 50 farklı ülkeden 2000 kadının ifadeleri ile kadın olmanın tasvirini yapıyor. Kadınların dünyada maruz kaldığı adaletsizlikleri gözler önüne seren filmin amacı kadınların yaşadığı sorunlara çözüp bulup cinsiyet arasında uzlaşma sağlamak. Annelik, eğitim, evlilik, cinsellik ve ekonomik bağımsızlık gibi farklı konulara değinilen filmde, insanlığın yarısını oluşturan kadınların samimi bir portresi sunuluyor.

Vizyonda Bu Hafta

Vizyonda Bu Hafta

Vizyonda Bu Hafta

Vizyonda Bu Hafta

Vizyonda Bu Hafta

Kaynak:IHA