Volkan, Atmaca Gibi

Volkan, Atmaca Gibi
Bank Asya 1. Lig’in ikinci yarısına Hacettepe beraberliği ile başlayan Çaykur Rizespor'da transfer çalışmalarına yeniden hız verildi.

Geçtiğimiz hafta sonu yeni oluşan yönetim kurulu takımda görülen eksikler nedeniyle kolları sıvarken, Turkcell Süper Liginden futbolcularla bağlantıları güçlendirmeye başladı.

Yeşil-mavili takımın, bir süredir gizli bir şekilde sürdürdüğü görüşmelerinde mutlu sona ulaşmak üzere olduğu kaydedildi. Devre arasında biri kaleci olmak üzere 5 oyuncuyu renklerine bağlayan Yeşil-Mavililerin, Antalyaspor’un gurbetçi oyuncusu Volkan Altın ile anlaştığı öğrenildi. Teknik direktör Mehmet Şansal’ın orta saha için istemiş olduğu başarılı oyuncuyla yapılan görüşmeler olumlu geçti ve taraflar el sıkışıp prensip anlaşmasına vardı.

Semavi de Bitebilir
Volkan ile her konuda anlaşan Rizespor'un, genç oyuncunun bonservisi için Antalyaspor ile de görüşmelere devam ettiği ve bazı küçük pürüzlerin kaldığı bildirildi.

Erhan, Ersin, Yunus, Halil ve kaleci Zafer’i aldıktan sonra Volkan Altın’ın transferinde de sona yaklaşan Yeşil-Mavili yönetim yönünü bir başka isme çevirdi.

Rizespor kurmaylarının Ankaragücü’nden Semavi Özgür ve Barbaros'u almak için yoğun çaba sarf ediyor.

Yeşil-mavililer Semavi ile görüşüp ‘seve seve gelirim’ yanıtı alırken kulübü ise transferinde zorluk çıkartıyor. Başka takımlarında istediği Semavi için Ankaragücü 300 bin lira gibi yüksek bir bonservis ücreti istedi. Çaykur Rizespor yönetimi bu rakamı düşürmek için görüşmeler yaparken Barbaros içinde temaslarını sürdürüyor.