Vurgun: Kupanın En Zor Rakibini Eledik

Vurgun: Kupanın En Zor Rakibini Eledik
Bayanlar Hentbol Avrupa Challenge Kupasında 4. Tura yükselen Ardeşen GSK’da Antrenör Hikmet Vurgun, zor olacaklarını bildikleri bir maçta kupanın en zor rakibini eledikleri için mutlu olduklarını kaydetti.

Bayanlar Hentbol Avrupa Challenge Kupası 3. tur ikinci maçında Polonya temsilcisi Energa AZS Koszalin ile 31-31 berabere kalmasına rağmen ilk maçı 7 sayı farkla kazandığı için son 16 takım arasına kalarak 4. tura çıkan Ardeşen Gençlik ve Spor Kulübü'nde büyük sevinç yaşanıyor.

Ardeşen GSK Antrenörü Hikmet Vurgun, tur atlanılan karşılaşma sonrası yaptığı açıklamada, kupanın en zor rakibi ile 3. turda eşleştiklerini ifade ederek, kendilerine yakışan mücadeleyi sergileyerek 4. Tura yükseldikleri için mutlu olduklarını kaydetti.

hikmet-vurgun-ardesen-gsk-antrenoru.jpg

İlk maçtaki 7 farkın avantajıyla maça çıktıklarını ve"Turu atladık" düşüncesi nedeniyle zaman zaman bugünkü karşılaşmada zorlandıklarını belirten Ardeşen GSK Antrenörü Vurgun,  maça istedikleri gibi başlayamadıklarını ve 6 sayı farkla geriye düştüklerini, ikinci yarının başından itibaren ise seyircinin de desteğiyle oyunun kontrolünü ele geçirdiklerini ifade ederek, “Son ana kadar mücadele ettik ve haklı bir sonuçla üst tura yükseldik. Bize yakışan bir mücadele ile bir üst tura yükseldiğimiz için mutluyuz" dedi.

Takım kaptanı Perihan Topaloğlu ise karşılaşma sonrası yaptığı açıklamada, taraftarın kendilerine büyük destek verdiğini vurgulayarak, "Maçta geriye düştüğümüz anlarda taraftar bizi ayakta tuttu. Onların desteği ile geriye düştüğümüz maçta ayağa kalktık. Bir üst turda daha iyi işler yapmak istiyoruz" dedi.

omer-faruk-zenginal-perihan-topaloglu.jpg