Web Tasarımcısı 20 Kursiyer Sertifika Aldı

Web Tasarımcısı 20 Kursiyer Sertifika Aldı
Rize Sanayici ve İş Adamaları Derneği (RİSİAD) ile İşkur İl Müdürlüğü tarafından ortaklaşa düzenlenen Web Tasarımcısı kursu tamamlanarak, 20 kursiyer sertifika aldı.

30 günlük eğitim sonrası kursu başarı ile tamamlayanlara RİSİAD dernek merkezinde sertifikaları RİSİAD Başkanı Mustafa Külünkoğlu tarafından verildi.

RİSİAD Başkan Mustafa Külünkoğlu yaptığı konuşmada özellikle Yeni Türk Ticaret Kanunu’nun şirketlere web sitesi kurma zorunluluğu getirmesinden yola çıkarak böyle bir kurs açmayı planladıklarını belirterek şöyle konuştu:
“Yeni Türk Ticaret Kanunu’nun şirketlere web sitesi kurma zorunluluğu getirmesinden yola çıkarak böyle bir kurs açmayı planlamıştık. Daha sonra bu zorunluluk kalktı. Fakat teknolojinin bu kadar hızlı geliştiği ve e-ticaretin her geçen gün daha da geliştiği günümüzde şirketlerimiz bu sisteme ayak uydurmak zorundadır. En başta hizmet sektörü olmak üzere her şirketin web sitesi olması gerekir. Bu kursu bitiren kursiyerlerimiz bu alanda kısa bir eğitim aldılar. Daha uzun süreli bir eğitim olsa daha fazla verim alınabilirdi. Ama İşkur süreyi bu şekilde belirlediği için kurs bu kadar sürdü. Bu kursun tüm kursiyerlerimize hayırlı olmasını diliyor, iş yaşamlarında başarılar diliyorum.”

Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Öğretim Görevlisi Mustafa Yavaş ve Bilgi İşlem Uzmanı Murat Yazıcı tarafından sunulan derslerde temel bilgisayar programları dışında web sitesi yapımında öğrenilmesi gereken HTML, Photoshop, Flash, CSS, PHP, Mysql, Apache, Java Script, WordPress ve Dreamweaver konularında bilgiler aktarıldı.

web-tasarimcisi-20-kursiyer-sertifikalarini-aldi-1.jpg

web-tasarimcisi-20-kursiyer-sertifikalarini-aldi-2.jpg

web-tasarimcisi-20-kursiyer-sertifikalarini-aldi-3.jpg

web-tasarimcisi-20-kursiyer-sertifikalarini-aldi-4.jpg