Yağcıtekin: İl Kadın Kolları Kongremizi 1 Nisan'da Yapacağız

Yağcıtekin: İl Kadın Kolları Kongremizi 1 Nisan'da Yapacağız
AK Parti Rize İl Kadın Kolları Başkanı Sema Yağcıtekin, İl Kadın Kolları 5. Olağan Kongresini Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak ve Genel Başkan Yardımcısı Ravza Kavakçı Kan’ın da katılımıyla 1 Nisan Pazar günü yapacaklarını açıkladı.

AK Parti Rize İl Kadın Kolları Başkanı Sema Yağcıtekin, İl Kadın Kolları 5. Olağan Kongresi için son hazırlıkların tamamlandığını belirterek kongre tarihiyle ilgili açıklamalarda bulundu

Konuyla ilgili açıklama yapan İl Kadın Kolu Başkanı Yağcıtekin, “AK Parti Rize İl Kadın Kolları olarak 2019 ve 2023 hedeflerimiz doğrultusunda kadrolarımızı yenileyerek ve güçlendirerek yolumuza devam ediyoruz. Bu anlamda 11 ilçemizde kadın kolları kongrelerimizi gerçekleştirdik. Şimdi de il kadın kolu kongremiz için son hazırlıklarımızı tamamladık. Gençlik ve Spor Bakanımız Osman Aşkın Bak ve Genel Başkan Yardımcımız Ravza Kavakçı Kan’ın da katılımıyla İsmail Kahraman Kültür Merkezinde 1 Nisan Pazar günü saat 14:00’da 5. Olağan kongremizi icra edeceğiz. Tüm Rizeli Hanım kardeşlerimizi ve hemşerilerimizi kongremize davet ediyoruz.” dedi.

ak-parti-rize-kadin-kollari-baskani-sema-yagcitekin.jpg