Yağmur genç çifti ayırdı! Sele kapılarak boğuldu

Yağmur genç çifti ayırdı! Sele kapılarak boğuldu
Aydın'da etkili olan selde 1 kişi hayatını kaybetti.

Koçarlı ilçe kaymakamlığına vekalet eden İncirliova Kaymakamı Adem Ünal, Güdüşlü köyünde 21 yaşındaki Selime Güven isimli 6 aylık hamile bir kadının hayatını kaybettiğini söyledi. Selime Güven ve eşi Tayfun Güven 09 SP 712 plakalı otomobille Söke'den Güdüşlü köyü yakınlarındaki bahçelerine gelirken sele kapıldı. Selime Güven hayatını kaybetti.

Bu arada, selin en etkili olduğu Güdüşlü köyünde dere kenarında bulunan yaklaşık 10 ev yıkıldı. Kurtarma çalışmaları devam ediyor. Bölgedeki elektrik ve telefon direkleri de yıkıldığı için köye elektrik verilemiyor. Sulara kapılan onlarca araç dere yataklarına yuvarlandı. Köyün ovası da çamur ve sular altında.

01.20101210185201..jpg

Söke'de serbest olarak Ziraat Mühendisliği yapan Selime (Dinç) Göven ile kocası Tayfun Göven, yağışın yoğun olduğu saatlerde otomobilleri ile seyretmekteyken kaza meydana geldi. Direksiyon hakimiyetini kaybeden Tayfun Göven'in yönetimindeki araç, yol kenarındaki dere yatağına uçtu. Kazada Tayfun Göven yaralı olarak kurtulurken; genç eşi Selime Göven aracın içinden çıkamayınca, suda boğularak hayatını kaybetti. Selime Göven'in cesedi olay yerine gelen Söke afet acil kurtarma ekiplerinde çıkarıldı.

Meydana gelen feci kaza ve Selime Göven'in hayatını kaybetmesi Söke ve çevresinde büyük üzüntüye neden oldu.