Yahudi Müslümanı arabayla ezdi (VİDEO)

Yahudi Müslümanı arabayla ezdi (VİDEO)
Ortadoğu'dan gelen görüntülerde kan gövdeyi götürüyor. Yahudi Filistinliyi eziyor, Filistinli de İsrailli askeri bıçaklıyor.

Barış görüşmelerinin tıkandığı Ortadoğu gergin... İki taraftan gelen görüntüler, şiddetin geldiği noktanın canlı kanıtı...

Görüntülerin ilkinde, Yahudi yerleşimci aracıyla bir Filistinliyi eziyor. Diğer görüntüde ise, bir Filistinli genç kız kontrol noktasında İsrailli askere bıçağıyla saldırıyor.

Yahudi yerleşimcinin İsrail askerlerinin gözünün önünde bir Filistinli'yi ezdiği görüntüler, geçen ay Batı Şeria'nın El Halil kenti yakınlarındaki Kiryat Arba Yahudi yerleşim biriminde çekildi.
 
İsrail
kaynaklarına göre, Yahudi yerleşimcinin aracıyla üzerinden geçtiği Filistinli bölgede bulunan iki İsrailli kadına saldırdı.
 
Kadınları bıçağıyla yaralayan 21 yaşındaki Filistinli, önce
İsrail
askerlerinin açtığı ateş sonucu yaralandı, ardından da kadınlardan birinin eşi aracıyla defalarca Filistinlinin üzerinden geçti.
 
Hastaneye kaldırılan Filistinlinin durumu ağır. Saldırıyı yapan Yahudi yerleşimci ise ev hapsinde tutuluyor.

Bölgeden bir başka görüntü ise, Ramallah girişindeki Kalandiye kontrol noktasından geldi.

Görüntülerde, askerler tarafından durdurulan 21 yaşındaki Filistinli genç kızın bir anda giysisinin altındaki bıçağı çıkartarak, İsrailli güvenlik görevlisine sapladığı görülüyor.

Ardından İsrailli askerlerden biri, Filistinli kıza müdahale ediyor ve elindeki bıçağı alıyor. Yere yatırdığı Filistinli kızı dakikalarca dövüyor.

Olaylar, bölgedeki gerilimin arttığının canlı kanıtı niteliğinde.

Ortadoğu barış görüşmeleri tıkanmış durumda.
İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu, Batı Şeria'da yeni Yahudi yerleşim birimleri inşa edilmesini 10 aylığına durdurdu. Filistin tarafı ise görüşmelerin yeniden başlaması için İsrail'in yeni yerleşim yerleri inşasını tüm Filistin topraklarında tamamen durdurmasını istiyor

İŞTE O ŞİDDET GÖRÜNTÜLERİ