Yalçın Koşukavak: "Bireysel hatalarla maç bizden uzaklaştı"

Yalçın Koşukavak: "Bireysel hatalarla maç bizden uzaklaştı"
Spor Toto 1. Lig'in 29. haftasında oynanan mücadelede Çaykur Rizespor, Manisa FK'yı 4-2 yendi. Maçın ardından Manisa FK Teknik Direktörü Yalçın Koşukavak, son dört maçını kazanan güçlü bir takıma karşı oynadıklarını kaydetti.

Rize'nin zor bir deplasman olduğuna ifade eden Manisa FK Teknik Direktörü Yalçın Koşukavak, "Yağışlı bir havada oynayıp ikili mücadelesinin bol olacağını biliyorduk. Zeminin bu kadar kötü olacağını tahmin etmemiştim. Zemin çok ağırlaştı. Saha şartları böyle olunca oyun ikili mücadeleye döndü." şeklinde konuştu.

Koşukavak, Rizespor'un kuvvetli oyuncuları olduğunu kaydederek, "Bireysel çok top kaybedip, hata yaptık. Böyle zor saha şartlarında fiziksel olarak rakibin bazı üstünlükleri vardı. Bireysel hatalarla maç bizden uzaklaştı." ifadelerini kullandı.

ishak-alim-ak-parti-rize-milletvekili-aday-adayi-011.jpghakan-gultekin-ak-parti-rize-milletvekili-aday-adayi-038.jpg

HABERE YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.