Yalova Belediyespor Hedef Yükseltti

Yalova Belediyespor Hedef Yükseltti
Yalova Belediyespor Basketbol Şube Sorumlusu Murat Dönmez, geçen yılki sponsorları Yalova Group'la bu sene de yola devam edeceklerini, hedeflerinin Türkiye...

Yalova Belediyespor Basketbol Şube Sorumlusu Murat Dönmez, geçen yılki sponsorları Yalova Group'la bu sene de yola devam edeceklerini, hedeflerinin Türkiye Basketbol 1. Ligi olduğunu söyledi.

2015-2016 sezonunda yer aldıkları Türkiye Basketbol 2. Ligi'nde iyi işler yaptıklarını belirten Dönmez, "Zorluk derecesi yüksek grubumuzu önce 4. sırada bitirdik. Ardından ise play-off'ta Kepez Belediyesi'ni eledikten sonra, 1. lige çıkan Bursaspor'a elendik. Yaptığımız işler çok iyiydi. Gelecek sezon hedefimiz 1. lige yükselmek" dedi.

Bu sezon hedef büyüttüklerinin altını çizen Yalova Belediyespor Basketbol Şube Sorumlusu Dönmez, "Geçen yılki başarımızda büyük pay sahibi olan Yalova Group firmasıyla yeniden anlaşma sağladık. Bu yıl bütçemizi 2 katına çıkarttık. İlk hedefimiz iç transferi fire vermeden tamamlamak. Ardından ise bu kadromuzun üstüne 4 ya da 5 transfer yaparak geniş ve alternatifi olan iddialı bir ekiple 2. ligde mücadele edeceğiz. Hedefimizi 1. lig olarak belirledik. Geçen yıl yaptığımız işler ortada. Bu başarının üstüne koyup Yalova'yı 1. lige çıkartmayı hedefliyoruz" şeklinde konuştu.

Kaynak:IHA