Yalova’da Hırsızlık Zanlısı Yakalandı

Yalova’da Hırsızlık Zanlısı Yakalandı
Yalova ve Kocaeli'ndeki 4 farklı adresteki hırsızlık olayına karıştığı iddia edilen şüpheli yaklaşık çaldığı ileri sürülen 140 parça ziynet...

Yalova ve Kocaeli'ndeki 4 farklı adresteki hırsızlık olayına karıştığı iddia edilen şüpheli yaklaşık çaldığı ileri sürülen 140 parça ziynet eşyasıyla yakalandı.

Alınan bilgiye göre, Çiftlikköy ilçesinde iki ikametten yaklaşık 96 bin lira değerindeki para ve ziynet eşyası hırsızlığıyla ilgili çalışma başlatan Çiftlikköy Emniyeti Suç Önleme ve Soruşturma Büro Amirliği ekipleri, şüpheli İ.S'nin ilçeye Kocaeli Karamürsel'den gelerek hırsızlık olaylarını gerçekleştirdiğini belirledi.

Karamürsel'de yakalanan zanlı Çiftlikköy İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne getirildi. Şüphelinin ikametinde ise 140 parça ziynet eşyası ve nakit para ele geçirildi. Zanlının Altınova ilçesini yanı sıra Karamürsel'de de 2 farklı hırsızlık olayına karıştığı tespit edildi.

Emniyette işlemleri tamamlanan İ.S Yalova Adliyesi'ne sevk edildi.

Yalova’da Hırsızlık Zanlısı Yakalandı

Yalova’da Hırsızlık Zanlısı Yakalandı

Yalova’da Hırsızlık Zanlısı Yakalandı

Kaynak:IHA

HABERE YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.