Yaralı Kuzuya İtfaiye Şefkati

Yaralı Kuzuya İtfaiye Şefkati
Tekirdağ'ın Malkara ilçesinde bir çiftlikte çıkan yangında, 150 adet balya ile 1 küçükbaş hayvan telef oldu.

Tekirdağ'ın Malkara ilçesinde bir çiftlikte çıkan yangında, 150 adet balya ile 1 küçükbaş hayvan telef oldu. Alevlerin arasından yaralı olarak kurtarılan kuzuya itfaiye erlerinin şefkati görenleri duygulandırdı.

Yangın, Yeni Mahalle kırsalında Gönence Mahallesi yolu üzerinde bulunan Hasan Yüncü'ye ait küçükbaş hayvanların bulunduğu açık beside meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, evin bahçesindeki atıkları toplayan Hasan Yüncü, istifleyerek ateş yaktı.

Kuvvetli rüzgar nedeniyle alevler, açık besinin olduğu alana sıçradı. Samanların tutuşması üzerine, tahtadan yapılmış ve küçükbaş hayvanların bulunduğu açık beside yangın çıktı. İhbar üzerine olay yerine gelen itfaiye ekipleri, yangına müdahale etti.

Yangının ortasında kalan küçükbaş hayvanlar, itfaiye erleri ve hane sahibinin yakınlarından Yücel Yüncü'nün çabasıyla son anda yanmaktan kurtarıldı.

İTFAİYE ERİ, CANI YANAN KUZUNUN SIRTINI SIVAZLADI

Alevlerin ortasından çıkarılan küçük kuzuya, itfaiye erlerinin gösterdiği şefkat görenleri bir hayli duygulandırdı. Bir itfaiye eri, canı yanan kuzunun yanına yaklaşarak sırtını sıvazladı.

Olay yerine gelen jandarma ekipleri yangınla ilgili incelemelerde bulundu. Yangında, 1 küçükbaş telef olurken, 150 adet balya saman ve tahtadan yapılan ahır büyük zarar gördü.

Yaralı Kuzuya İtfaiye Şefkati

Yaralı Kuzuya İtfaiye Şefkati

Kaynak:IHA