Yardımcı: Denizlispor’u Yenip İşi Bitireceğiz

Yardımcı: Denizlispor’u Yenip İşi Bitireceğiz
Çaykur Rizespor Kulüp Başkanı Hasan Kemal Yardımcı, hafta sonu deplasmanda oynayacakları Denizlispor karşılaşmasını kazanarak işi bitireceklerini söyledi.

Spor Toto 1. Lig lideri Çaykur Rizespor’un Kulüp Başkanı Hasan Kemal Yardımcı, Cumartesi günü Denizli’de oynanacak 31. Hafta karşılaşmasını kazanarak şampiyonluğu garantileyeceklerini söyledi.

Kulüp Başkanlığına seçildiği günden itibaren şehirle takımı bütünleştirmek adına sık sık ziyaretler gerçekleştirerek  esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelerek taraflı tarafsız herkesin sevgisini kazanan Başkan Yardımcı’nın bu kez durağı Merkeze bağlı Anafartalar Caddesi oldu.

hasan-kemal-yardimci-anafartalar-caddesinde-(1).jpg

Burada vatandaşlarla bir araya gelerek sohbette bulunan Başkan Yardımcı, kendisine yöneltilen soruları da cevaplandırdı. Denizlispor karşılaşmasının zor geçeceğini ifade eden Yardımcı, karşılaşmayı kazanacak güçte olduklarını ve Denizlispor’u yenip işi bitireceklerini söyledi. Takipçilerinin de hafta sonu birbirleriyle oynayacağından Denizli’den alınacak 3 puanla şampiyonluğu garantileyeceklerini belirten Yardımcı, Rize’de oynayacakları Giresunspor karşılaşmasının formalite maçı olacağını kaydetti.

32. haftada oynanacak olan Giresunspor karşılaşmasında Giresunspor taraftarının yer almayacağı ifadesinde bulunan Başkan Yardımcı, ilk yarıda oynanan karşılaşmada Giresun İl Spor Kurulunun almış olduğu karar çerçevesinde Yeşil Mavili taraftarın da Giresun’a gitmediğini hatırlattı. Yardımcı, Süper Lig’de başarıya aç, genç ve kalıcı bir takım oluşturmak istediklerini sözlerine ekledi.

Yardımcı’nın esnaf buluşmasında Eski Milli Futbolcu Şenol Birol ile spor yorumcuları Osman Öksüz ve Hamdi Bakır da yer aldı.

hasan-kemal-yardimci-anafartalar-caddesinde-(2).jpg

hasan-kemal-yardimci-anafartalar-caddesinde.jpghasan-kemal-yardimci-anafartalar-caddesinde-(4).jpghasan-kemal-yardimci-anafartalar-caddesinde-(3).jpg

hasan-kemal-yardimci-rizede-anafartalar-caddesinde.jpg