Yardımcı: "İbrahim Üzülmez parayı peşin para istediği için talebini geri çevirdik"

Yardımcı: "İbrahim Üzülmez parayı peşin para istediği için talebini geri çevirdik"
Çaykur Rizespor Kulüp Başkanı Hasan Kemal Yardımcı, Teknik Direktör İbrahim Üzülmez ile fesih konusunda anlaştıklarını ancak Üzülmez'in parayı peşin istediğinden görüşmelerin devam ettiğini kaydetti.

Teknik direktör İbrahim Üzülmez ile henüz resmi olarak yollarını ayırmadıklarına işaret eden Yardımcı, Teknik Direktör İbrahim Üzülmez ile iki haftada iki kere görüştüklerini ifade ederek ikinci görüşmede olumlu sonuç aldıklarını ancak parayı peşin istediği için talebini geri çevirdiklerini söyledi.

Başkan yardımcı açıklamalarına şu ifadelere yer verdi; "Kendisine iki defa birer haftalık süre verdik. Bu birer hafta kendilerini izinli saydık. Birinci haftada görüşmelerde olumlu sonuç alamadık. İkinci hafta görüşmede olumlu sonuç aldık. Kendisi ile fesih konusunda anlaşma sağladık ancak parayı peşin para istediği için talebini geri çevirdik. Ülkenin şartları belli, bize 3-4 ay vade yap dedik ancak bunu da kabul etmedi. Çözülmeyecek bir sorun değil. Çözüleceğine inanıyorum. Transferde 12 adam aldık. Yarısı geleceğe yatırım içindir. İbrahim hoca parlatacak, takıma kazandıracak düşüncesi ile aldık. Bunda beklentileri karşılayamadık." 

Çaykur Rizespor'da, İbrahim Üzülmez ile yolların ayrılması kararı alınmasının ardından teknik sorumlu olarak takımın başına Mehmet Ali Karaca getirilmişti. 

caykur-rizespor-kulup-baskani-hasan-kemal-yardimci-(1).jpg