Yardımcı'dan Mehmet Ali Karaca Açıklaması

Yardımcı'dan Mehmet Ali Karaca Açıklaması
Çaykur Rizespor Kulüp Başkanı Hasan Kemal Yardımcı, teknik adam arayışlarında Mehmet Ali Karaca'nın üzerinde büyük bir isim olmadıkça gündeme getirilmeyeceğini açıkladı.

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Çaykur Rizespor'un Kulüp Başkanı Hasan Kemal Yardımcı, Mehmet Cengiz Tesisleri'nde basın toplantısı düzenledi.

Önümüzdeki hafta Yeni Malatyaspor maçına Mehmet Ali Karaca yönetiminde çıkacaklarını açıklayan Yardımcı, Mehmet Ali Karaca'nın üzerinde büyük bir isim olmadıkça yeni teknik adam arayışlarını gündeme getirmeyeceklerini açıkladı.

caykur-rizespor-kulup-baskani-hasan-kemal-yardimci-(4).jpg

Yardımcı sözlerine şu şekilde devam etti: 'Dün galibiyet alsaydık bugün çok daha iyi konuşacaktık. Galibiyet almadık diye kendimizi yerin dibine sokmamıza gerek yok. Hoca konusunu özetlemek gerekirsek, Malatya maçına Mehmet Ali Karaca ile çıkacağız. Karaca'nın üzerinde dört dörtlük, Rize kamuoyunun inanacağı bir hoca karşımıza çıkmadıkça Karaca'yı değiştirmemizi gerektiren bir olayla karşı karşıya değiliz. Kafamıza yatan çok büyük bir isim olmadıkça teknik adam konusunu gündeme dahi getirmiyoruz. Karaca'yı da her lafa her söze malzeme yapmak istemiyoruz. Piyasada bir sürü isim var. Bir teknik adam fırsattan istifade aylık 100 bin dolar maaş istedi bizden. 90 kişi çalışıyor tesislerimizde. Ayda 90 kişiye verdiğimiz para ortalama 280 Bin TL. Bir hocaya böyle bir kulüp ayda bu kadar para veremez. Türk futbolunun gerçeklerini de bir şekilde paylaşalım.'