"Yarıda Bıraktığımız Çıkışı Sürdürmemiz Gerekiyordu”

"Yarıda Bıraktığımız Çıkışı Sürdürmemiz Gerekiyordu”
Süper Lig'in 15. haftasında Göztpe'yi 3-1 mağlup eden Gençlerbirliği'nde Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu, "Fenerbahçe mağlubiyeti sonrası yarıda bıraktığımız...

Süper Lig'in 15. haftasında Göztpe'yi 3-1 mağlup eden Gençlerbirliği'nde Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu, "Fenerbahçe mağlubiyeti sonrası yarıda bıraktığımız çıkışı sürdürmemiz gerekiyordu" dedi.

Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Gençlerbirliği Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, "Bugün iyi bir galibiyet aldık. İyi bir takıma iyi bir galibiyeti. Geçtiğimiz haftaki Fenerbahçe mağlubiyeti sonrası yarıda bıraktığımız çıkışı sürdürmemiz gerekiyordu. Göztepe iyi bir takım ve gerçekten kolay bir maç olmadı. Kendi sahamızda oynuyoruz. Hücum etmek ve kazanmak zorundayız. Bununla birlikte rakibin etkili oyuncularına arkada açık bırakmamak gerekiyordu. Zor bir maçtı oynaması zor bir oyundu. Ama iyi bir oyun ortaya koyduk. Çok fazla pozisyon vermedik. Fena denilmeyecek sayıda pozisyon üreterek maçı kazandık. Oyuncularımı tebrik ediyorum" diye konuştu.

"OYUNCULARIMIZIN HAK EDEN ÇALIŞMALARDA BULUNDUKLARI İÇİN BUGÜN DEĞİŞİKLİK YAPTIK"

Fenerbahçe maçından farklı bir kadro ile sahaya çıkmasına değinen Hamzaoğlu, "Geçen haftaki kadrodan değişikliklerimiz oldu. Ama bu kesinlikle diğer oyuncularımızın kötü oynadığı için değil, bütün oyuncularımızın hak eden çalışmalarda bulundukları için bugün değişiklik yaptık. Oynattığımız arkadaşlar güzel bir reaksiyon gösterdiler. Biz iyi bir takım olma yolunda emin adımlarla yürüyoruz. Bizim için kimin oynadığı değil, kim oynarsa oynasın aynı oyun anlayışıyla, aynı disiplinle sahada olması. Bunu da bugün başardık. Hale eksiklerimiz var. Onlarında bu iyi niyet olduktan sonra tamamlayabileceğimizi düşünüyoruz. Önümüzdeki Sivasspor maçına en iyi şekilde hazırlanmak istiyoruz" ifadelerini kullandı.

GÖZTEPE CEPHESİ

Süper Lig'in 15. haftasında Gençlerbirliği'ne 3-1 mağlup olan Göztepe Teknik Sorumlusu Ersan Parlatan, "İstediklerimizi tam anlamıyla sahaya yansıtamadık" dedi.

Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Göztepe Teknik Sorumlusu Ersan Parlatan, "Futbol böyle bir şey. Geçen hafta burada taraftarımızı camiamızı sevindirecek iyi bir skor almıştık. Maalesef bugün bunu yaşayamadık. Oyuna gelince istediklerimizi tam anlamıyla sahaya yansıtamadık. Neticesinde duran toptan geriye düştük. Duran toptan beraberliği yakalayıp, 2 dakika sonra tekrar geriye düşmek moral motivasyonumuzu düşürdü. Ama toparlayarak ilk yarının sonuna doğru maçı dengeledik. İkinci devre daha iyi olduğumuzu söyleyebilirim. Dengeyi kurduk ve pozisyonlara yakındık. 3-1 geriye düşünce fazla pozisyona giremedik. Maçı zorlayamadık. Futbolda böyle şeyler var. Geçen hafta mutluyduk ama bu hafta üzüntülüyüz. İyi bir takımız. İyi bir çıkışımız var. Bunu sürdüreceğiz" ifadelerini kullandı.

(Yunus Emre Kartal - Cem Geçim/İHA)

"Yarıda Bıraktığımız Çıkışı Sürdürmemiz Gerekiyordu”

"Yarıda Bıraktığımız Çıkışı Sürdürmemiz Gerekiyordu”

Kaynak:IHA