Yasak Aşk sonu oldu

Yasak Aşk sonu oldu
Adana'da evli ve 3 çocuk babası olan köy muhtarı, yaklaşık 1.5 yıldır 'yasak aşk' yaşadığı sevgilisinin, kendisinden ayrılmak istemesine öfkelenip, yanında taşıdığı silahla önce kız arkadaşının kafasına sıktı, sonra da aynı silahla intihar etti.

Adana'da evli ve 3 çocuk babası olan köy muhtarı, yaklaşık 1.5 yıldır yasak aşk yaşadığı sevgilisinin kendisinden ayrılmak istemesine öfkelenip yanında taşıdığı silahla önce genç kadını, sonra kendini vurdu.

Edinilen bilgiye göre olay, Adana merkez ilçe Çukurova'ya bağlı Topalak köyünde meydana geldi. İddiaya göre; Yazıbaşı Köyü Muhtarı Adem Tosun (37), önceki akşam 22.15 sıralarında yaklaşık 1.5 yıldır 'yasak aşk' yaşadığı bir çocuk annesi Şerife Cantürk (30) ile Topalak Köyü Seyhan Baraj Gölü kıyısındaki piknik alanına gitti.

Uzun süredir burada buluştuğu öğrenilen çift, göl kenarında oturarak sohbet etmeye başladı. Aşırı derecede alkollü olduğu öğrenilen Tosun, eşinden boşanıp kendisiyle evlenmediği takdirde ilişkilerini bitireceğini söyleyen sevgilisiyle tartıştı. Ayrılma tehdidi karşısında öfkelenen Tosun, yanında taşıdığı ruhsatlı tabancasına sarıldı.

Genç kadının kafasına iki el ateş eden Adem Tosun, daha sonra aynı silahı bu kez kendi kafasına dayayarak tetiğe bastı. Silah sesleri üzerine olay yerine koşan iş yeri çalışanları, Tosun ile Cantürk'ü yerde kanlar içinde görünce ambulans çağırdı. Sağlık ekipleri, olay yerinde yaptıkları ilk müdahalede Tosun ve Cantürk'ün hala yaşadıklarını tespit etti. Ambulansla Çukurova Üniversitesi Tıp Fakültesi Balcalı Hastanesi'ne kaldırılan Adem Tosun ve Şerife Cantürk, burada doktorların tüm çabalarına rağmen kurtarılamadı.

serife-canturk.jpg

Piknik alanında çalışan ve aynı zamanda da olayın görgü tanığı olan Burak Kara, muhtarın sevgilisiyle birlikte 22.15 ya da 22.30 gibi piknik alanına gelerek göl kenarına oturduğunu, 15 dakika sonra silah sesiyle aşağıya indiklerinde ikisini de kanlar içinde yerde bulduklarını anlattı. Kara, karşılaştıkları manzara sonrasında hemen jandarmaya ve ambulansa haber verdiklerini söyledi.

Öte yandan, iki dönemden bu yana köy muhtarlığı yaptığı öğrenilen Adem Tosun'un, eşini severek ve kaçırarak evlendiği, bu birliktelikten 3 çocukları olduğu ifade edilirken, bir çocuk annesi Şerife Cantürk'ün ise eşinden bir süre önce ayrıldığı bildirildi.

Muhtarın cenazesi, otopsinin ardından yakınları tarafından adli tıp kurumu morgundan alınarak toprağa verilmek üzere köyüne götürülürken, genç kadının cenazesiyse yakınları gelmediği için morgda bekletiliyor.

Bu arada muhtarın olay yerinde birkaç gün önce hatıra fotoğrafı çektirdiği ortaya çıkırken, jandarmanın olayla ilgili soruşturması sürüyor.

adem-tosun.jpg

1.20110909175420..jpg